Foto: Hans Nordström

Värby församling

Värby församling utgör norra halvan av Svedala kommun i sydvästra Skåne. Församlingen är en sammanslagning av de tidigare församlingarna Bara, Bjärshög, Hyby och Skabersjö. Namnet kommer från den gamla orten Värby som låg där det moderna Bara ligger idag. Välkommen till oss och hör gärna av dig om du har tankar och funderingar kring tro, verksamhet, gudstjänster eller annat du hittar eller inte hittar här på hemsidan.

vi lever i en orolig tid

Inget är som vanligt i samhället, inte i kyrkan heller. Men du ska veta att alla våra kyrkor är öppna 9-16 varje dag tills vidare. Gå gärna in och tänd ett ljus. På söndagar finns det präst och musiker på plats i Hyby nya kyrka klockan 11-13. Kom gärna in en stund lyssna till musik eller ta emot nattvard.

Vi följer restriktionerna och bär munskydd om samtal inte kan ske på behörigt avstånd.

Följ oss också gärna på facebook.

Mats Magnusson
kyrkoherde i Värby församling