Vallentuna Gospel

Vi är en ekumenisk gospelkör för vuxna.

Kören är ett samarbete mellan Åbybergskyrkan (Equmeniakyrkan) och Svenska kyrkan i Vallentuna församling.
Vi träffas och sjunger på tisdagskvällar kl 19.00-21.00 i Åbybergskyrkan. Vid några tillfällen under terminen sjunger vi på gudstjänster eller har konsert antingen i Åbybergskyrkan eller i någon av Vallentuna församlings kyrkor.

Över hela Sverige samlas människor för att tillsammans uppleva den unika känslan i att sjunga i kör.

Det finns över en halv miljon (500 000) aktiva körsångare, vilket gör körsången till landets absolut största folkrörelse.

Du som vill börja i vår kör är varmt välkommen. Kontakta körledaren.

Anders Henriksson, körledare och musiker Tfn: 08-511 862 61.

Du är även välkommen att surfa in på körens egen hemsida
www.vallentunagospel.se

Vi finns även på Facebook.