Ungdom

Hej och välkommen.Vi träffas vid olika övernattingar och läger. Ibland någon kväll i veckan. Kom o häng på! Programmen utformar vi själva och beror på vad gruppen vill göra.

”Svenska kyrkans unga band kobbarna” (SkuBB) är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i våra församlingar.
Vi vill, med Kristus i centrum och med dopet som grund, verka för hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.
Vi rör på oss en del, läger och många andra aktiviteter så kolla in vårt schema, Vi gillar när det är högt i tak!

Andvändbara länkar:

Svenska kyrkans unga

Taizé i Frankrike

Vill du konfirmera dig? Läs mer på Konfirmation.