Musik i sommarkväll

I sommar kommer det att finnas många möjligheter för musikälskare att njuta av sköna toner.

Tisdag 21 juni 19:00

Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. "Sång och toner i försommartid" Louice Ottosson, Johan Östberg, Madelene Ottosson, Lena Stenhammar spelar och sjunger.

Torsdag 30 juni 19:00

Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. "Musik att drömma till" med Fredrik Törnvall, gitarr

Onsdag 6 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. "Barocka klanger - med Schiörlinorgeln i centrum" Martin Riessen orgel och Marie Dimpker sång.

Söndag 10 juli 18:00

Musikgudstjänst i Valdemarsviks kyrka. "Visor i sommarkvällen" med Leif och Jenny Marmgård.

Tisdag 12 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. "Sommarnyanser" med Ann-Sofie Nord, sång och Fredrik Ingå, ackompanjemang.

Onsdag 13 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. "Alice Babs - mamma och idol" med Titti Sjöblom och Erling Eliasson.

Torsdag 14 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. Gruppen Soul: "Härifrån till evigheten" musik av och med låtskrivaren Sven Bertilsson, Veronica Knutsson och Niklas Lekström sång.

Onsdag 20 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Musik i sommarkväll i Tryserum "Sånger för folk på vandring" Musik av och med Kajsa Norrby Kajsa Norrby sång. Alexandre Ambec piano och Amanda Liljegren cello. En konsert där alla som vill är välkomna att vara med och sjunga i kören.För material och instudering se hemsidan kajsanorrby.se eller Långrådna Kulturs hemsida

Tisdag 26 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. "Klassiska pärlor och svängig jazz" Ann-Christin Hallgren, sång och Marcus Österlund, piano.

Onsdag 27 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. "De vackraste melodierna från Bach till Rachmaninov" med Skärgårdsduon; Richard Fallquist violin och Melanie von Goldbeck piano.

Torsdag 28 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Ringarums kyrka. Ensemble Flautando spelar. Ensemblen består idag av 12 flöjtister från Mellansverige. Ensemblens repertoar spänner från 1600-tal fram till nutida musik. Med en blandning av okända stycken såväl som kända, skapas ett omväxlande och uppskattat program.

Söndag 31 juli 18:00

Musikgudstjänst i Valdemarsviks kyrka. "Sommarsväng till finstämt" Linn och Adam Svensson, sång samt Roland Engdahl, ackompanjemang.

Tisdag 2 augusti 19:00

Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. Folkmusik på fioler, cittra och sång med Magnus Larsson, Eric och Katarina Hammarström

Söndag 7 augusti 18:00

Musikgudstjänst i Östra Eds kyrka. Marie Axelsson och Teresia Malm spelar och sjunger.

Torsdag 11 augusti 19:00

Musik i sommarkväll i Ringarums kyrka. Sommarkonsert med Caroline Amneus, mezzosopran och Daniel Beskow, piano. Ett sommarprogram med inslag av romantik och svensk vistradition. Omfattar såväl spännande glimtar från mer okända kompositörer som Finzi med tonsatta verk av Shakespeare, till verk av folkkära kompositörer som Benny Andersson med Kristina från Duvemåla.