Musik i sommarkväll

I sommar kommer det att finns det många möjligheter för musikälskare att njuta av sköna toner!

Lördag 23 juni 17:00
Musikgudstjänst i Östra Eds kyrka. Pelle Björnlert med spelkamrater. Lekmannaledd andakt.
Tisdag 26 juni 19:00
Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. "Södra Vi - kvartetten" Jan och Eva Henriksson samt Lennart och Åsa Sjöstedt sjunger och spelar.
Torsdag 28 juni 19:00
Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. "Mellan Himmel och jord" Rasmus Ringborg, sång och Samuel Edvardsson, gitarr. Kaffeservering.
Tisdag 3 juli 15:00
Barndag på Eköns camping. Roliga aktiviteter för alla barn. Kust Camp bjuder på fika. Dagen avslutas kl 17:00 med allsång tillsammans med Lotta Källström och Roland Engdahl.
Onsdag 4 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. "Tidlös orgel och ekvilibristisk flöjt" Sara Michelin, domkyrkoorganist, Linköping samt Laura Michelin, flöjt. Gudstjänstvärdarna inbjuder till kaffe i hembygdsgården.
Torsdag 5 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. "En salig blandning" Emelie Ilis Hedgärd, flöjt, Frida Skott, fiol och Marie Hallingfors, piano och orgel. Kaffeservering.
Onsdag 11 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. "Du går icke ensam - blandade visor och romanser" Orgel, piano, sång och trumpet med Linnéa Jonasson, Petra Nilsson och Pierre Jacobsson. Hembygdsföreningen inbjuder till kaffe i församlingshemmet.
Torsdag 12 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. "Sommarsväng" med Linn Svensson, sång och Marie Hallingfors, piano. Kaffeservering.
Söndag 15 juli 18:00
Musikgudstjänst i Valdemarsviks kyrka. "Längtans blå blomma - musik i sommarton" med Lisa Tilling, sång och piano samt Fredrik Törnvall, sång och gitarr.
Onsdag 18 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Pelle Björnlert och Johan Hedin spelar folkmusik på fiol ch nyckelharpa. Hembygdsföreningen inbjuder till kaffe i hembygdsgården.
Söndag 22 juli 18:00
Musikgudstjänst i Östra Eds kyrka. En blandning av nya och gamla sånger med sång, gitarr, piano och stråkinstrument. Marie Axelsson och Teresia Malm.
Onsdag 25 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Orgelkonsert med Robert Öhman, organist, Timmernabben. Röda korset inbjuder till kaffe i hembygdsgården.
Tisdag 31 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. "Från Telemann till B-G Sköld" Per-Olof Sköld, tvärflöjt och Bengt-Göran Sköld orgel och piano.
Söndag 12 augusti
Musikgudstjänst i Gryts kyrka. Erik Ekström, sång och Louice Ottosson, sång och piano.