Musik i sommarkväll

I sommar kommer det att finns det många möjligheter för musikälskare att njuta av sköna toner!

Lördag 22 juni 17:00
Musikgudstjänst i Östra Eds kyrka. Pelle Björnlert med spelkamrater.
Tisdag 25 juni 19:00
Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. ”Höjdpunkter från musikalens förtrollade värld” med familjen Eklöf. Moa, sång, Edvard orgel och piano, Johanna flöjt och sång samt Molly, sång.
Torsdag 27 juni 19:00
Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. Folkmusik med Pelle Björnlert, fiol och Johan Hedin, nyckelharpa. Kaffeservering i kyrkan.
Onsdag 3 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Orgelkonsert med Martin Riessen. Fogelviksgruppen serverar kaffe i hembygdsgården.
Torsdag 4 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. Lisa Tilling, sång och Fredrik Törnvall, gitarr. Kaffeservering.
Onsdag 10 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Nicole och Kryspin Biegniewski ”Allt från Gärdebylåten till Paganini” Violin, gitarr, sång och piano. Tryserums Röda kors krets serverar kaffe i hembygdsgården.
Torsdag 11 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. ”Innerligheten-konsert i folkmusikton” med Emma och Daniel Reid. Daniel Reid: sopran- och barytonsaxofon, dragspel, piano och sång. Emma Reid: fiol, altfiol, hardingfela och sång. Kaffeservering i kyrkan.
Onsdag 17 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. ”Intåg i sommarhagen” En pianoafton med konsertpianist Karin Haglund som framför älskade pärlor ur den klassiska repertoaren. Tryserums hembygdsförening serverar kaffe i hembygdsgården.
Söndag 21 juli 18:00
Musikgudstjänst i Valdemarsviks kyrka. ”Nära-en innerlig konsert” med Lotta kälström, sång och Roland Engdahl, piano.
Onsdag 24 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. ”Stor musik i litet format” med Duo Ke Mele Nani från Hawaii. Mia Lai Carlsson, violin och Jonas Carlsson, piano och cello. Tryserums hembygdsförening serverar kaffe i hembygdsgården.
Söndag 28 juli 18:00
Musikgudstjänst i Östra Eds kyrka. En blandning av nya och gamla sånger med sång, gitarr, piano och stråkinstrument. Marie Axelsson och Teresia Malm.
Tisdag 30 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. ”Musik innan skymningen” med Lisa Tilling, sång och piano samt Fredrik Törnvall, sång och gitarr.
Onsdag 31 juli 19:00
Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Konsert á la Alice Babs med Ann-Christin Hallgren, sång och Marcus Österlund, piano. Tryserums Röda kors krets serverar kaffe i hembygdsgården.
Söndag 18 augusti 15:00
Friluftsgudstjänst med musikinslag i Lusthuset, Fyllingarum. I samarbete med Ringarums hembygdsförening som också står för kaffeserveringen.