Musik i sommarkväll

I sommar kommer det att finnas många möjligheter för musikälskare att njuta av sköna toner, men även detta år måste du anmäla dig till våra musikkvällar! Läs mer här.

Viktig information om anmälan till musikkvällarna

För att underlätta och förhoppningsvis inte behöva avvisa personer i våra kyrkor kommer vi att ha en anmälningslista till sommarens musikgudstjänster. Om du vill gå på musikgudstjänst eller musik i sommarkväll anmäler du det till församlingsexpeditionen på telefon 0123-10113 under expeditionstid (måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar kl. 08:00-12:00). Ditt namn skrivs upp och därmed reserveras en plats i kyrkan. När listan är fulltecknad kan vi inte ta emot fler besökare i kyrkan. Du kan anmäla dig fram till kl. 12 samma dag som den musik i sommarkväll du vill gå på, är musikgudstjänsten på en lördag eller söndag är sista anmälan fredagen innan kl. 12. Om du får förhinder att gå på en musikgudstjänst du har anmält dig till vill vi gärna att du avanmäler dig, så att någon annan kan få gå istället.

Lördag 19 juni 18:00

Musikgudstjänst i Gryts kyrka. "Hembygdstoner i sommarkvällen" Madeléne Ottosson, sång, gitarr och fiol. Ulrika Wangberg, sång. Lars-Åke Carlsson, dragspel och sång. Sven-Erik Larsson, gitarr och sång. Lena Stenhammar, sång, piano och flöjt.

Torsdag 1 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. "Mellan himmel och jord" Rasmus Ringborg, sång och Samuel Edvardsson, gitarr.

Onsdag 7 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Orgelkonsert; "Ulf Tellin möter Schiörlin".

Torsdag 8 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. "En hyllning till John Renbourn" Fredrik Törnvall, gitarr & sång.

Onsdag 14 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. Åsa Sjöberg, Claes Löfgren och Roland Engdahl selar och sjunger.

Torsdag 15 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Gusums kyrka. " á la Alice Babs. Ann-Christine Hallgren, sång och Marcus Österlund, piano.

Onsdag 21 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. "från Gärdebylåten till Paganini" med familjen Biegniewski; Julia, Nicole och pappa Kryspin.

Tisdag 27 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. Maria och Stefan Rolf spelar och sjunger.

Onsdag 28 juli 19:00

Musik i sommarkväll i Tryserums kyrka. "Sånger i sommarkvällen" En varm konsert som bjuder på en härlig blandad repertoar med låtar från Duvemåla till Sveriges popscener, med Sofie Hallin, Fredrik Ingå och Kalle Främberg.

Tisdag 3 augusti 19:00

Musik i sommarkväll i Valdemarsviks kyrka. Louice Ottosson, sång och piano samt Johan Östberg, sång, gitarr och piano.

Tisdag 10 augusti 19:00

Musik i sommarkväll i Gryts kyrka. Adam och Linn Svensson, sång samt Arne Persson, piano.