Vinterfjäll

Med läger på sportlovet då vi kombinerar konfirmation med vinteraktiviteter.

För dig som vill kombinera konfirmationen med fartfyllda aktiviteter i minusgrader. Utöver träffar på hemmaplan åker vi, på sportlovet, till Åre för konfirmationsläger, skidåkning och annat vinterkul.

Inför lägret

Här kommer det att dyka upp dokument med viktig info.

Datum och tider

• Tisdag 8 oktober 2024 Första träff med gruppen
  • Fler tider kommer att dyka upp här
  • 22 februari – 2 mars 2025 Läger
  • Lördag 15 mars 2025 Konfirmation

Gudstjänstformulär

En del av att vara konfirmand är att få se vad kyrkan är. En stor del av kyrkan är gudstjänsten. Du ska under ditt konfirmationsår välja 7 gudstjänster (inklusive jul och påsk) att gå på. När du har varit på en av dina gudstjänster registrerar du det via länken.

Klicka här för att regga din gudstjänst

Alla konfirmationsalternativ är kostnadsfria i Tyresö församling

Man behöver vara döpt för att konfirmeras. Är du inte döpt så löser vi det under ditt konfirmationsår.

Att besöka ett antal gudstjänster är en del av konfirmationstiden.

Det spelar ingen roll om du bor i Tyresö eller inte. Du väljer fritt var du vill konfirmeras.

Anmälan

Anmälan till konfirmation 2024-2025 öppnar 19 augusti. Har du frågor? Hör av dig!