Konfirmation - ANMÄLAN ÖPPNAR 14 SEP

Konfirmation handlar om kristen tro. Genom bl.a. samtal, lek, fika och skapande funderar vi på om den kristna tron har något med oss att göra. För många blir konfirmandtiden en chans att träffa nya vänner, utforska och testa sina värderingar. Välkommen till oss i Tyresö!

Gör ditt livs resa

Konfirmandtiden är en spännande inre resa där du får lära känna nya sidor av dig själv och fundera över rättvisa, kärlek och meningen med livet. Vem är jag? Finns Gud? Vad händer när jag dör? Vad menas med tro? 

Är du sugen på att åka på läger så vågar vi nästan lova att vi har något som passar dig. För dig som trivs bättre på hemmaplan finns också Hemma bäst. Oavsett vad du väljer är det kostnadsfritt!

För vem?

Kyrkan är en plats för alla. Du behöver inte vara troende eller döpt för att få
vara konfirmand. Många som startar sin resa skulle förmodligen inte säga
sig ha en kristen tro. Allt du behöver ha med dig är en nyfikenhet. Då har vi tillsammans möjlighet att fundera över frågor som har med ditt liv, ondska, död, kärlek, tro och vänskap att göra. Konfirmation riktar sig framför allt till dig som går i åk 8.

När?

Under varje alternativ hittar du datum och tider som har med respektive grupp att göra.

Gemensam upptakt, för alla konfirmander, den 14 september på Bio Forellen, 18:00 - 21:00.

Information om våra grupper

Hemma bäst

Med träffar och läger på hemmaplan.

Vinterfjäll

Med läger på sportlovet.

Sommarläger

Välj mellan läger i juni eller augusti.

Sommarfjäll

Med läger i fjällmiljö på sommaren.

Gör en intresseanmälan idag! Vi skickar ut en påminnelse, till alla som gjort en intresseanmälan, dagen innan anmälan öppnar.

Intresseanmälan - Konfirmation

Detta är inte den officiella anmälan. Vi öppnar den riktiga anmälan den 14 september kl. 18:15. Dagen innan anmälan öppnar skickar vi ut en påminnelse till alla som anmält sitt intresse nedan