Konfirmation

Konfirmation handlar om kristen tro. Genom bland annat samtal, lek, fika och skapande funderar vi på om den kristna tron har något med oss att göra. För många blir konfirmandtiden en chans att träffa nya vänner, utforska och testa sina värderingar.

Konfirmation 2023-2024

Konfirmandtiden är en spännande inre resa där du får lära känna nya sidor av dig själv och fundera över rättvisa, kärlek och meningen med livet. Vem är jag? Finns Gud? Vad händer när jag dör? Vad menas med tro? 

Är du sugen på att åka på läger så vågar vi nästan lova att vi har något som passar dig. För dig som trivs bättre på hemmaplan finns också Hemma bäst. Oavsett vad du väljer är det kostnadsfritt!

Information om våra grupper

Hemma bäst

Med träffar och läger på hemmaplan. För dig som inte vill åka iväg på läger.

Vinterfjäll

Med läger på sportlovet då vi kombinerar konfirmation med vinteraktiviteter.

Sommarläger

Sommaren 2024 utökar vi med ännu ett läger! Välj mellan läger i juni eller augusti.

Några ungdomar sitter i en ring med benen in mot mitten.

Gymnasie/ung vuxen-konfirmation

Blev det inte av att du konfirmerade dig i 8:an? Är du intresserad och nyfiken på att veta mer om kristen tro Vill du få möjlighet att fundera över och samtala om livet och dess stora frågor?

Anmälan

Anmälan är stängd. Missade du att skicka in din anmälan? Kontakta oss så hittar vi en plats till dig också!

Kontakta oss

För vem?

Kyrkan är en plats för alla. Du behöver inte vara troende eller döpt för att få
vara konfirmand. Många som startar sin resa skulle förmodligen inte säga
sig ha en kristen tro. Allt du behöver ha med dig är en nyfikenhet. Då har vi tillsammans möjlighet att fundera över frågor som har med ditt liv, ondska, död, kärlek, tro och vänskap att göra. Konfirmation riktar sig framför allt till dig som går i åk 8.

När?

Under varje alternativ hittar du datum och tider som har med respektive grupp att göra.

 

Gudstjänstformulär

En del av att vara konfirmand är att få se vad kyrkan är. En stor del av kyrkan är gudstjänsten. Du ska under ditt konfirmationsår välja 7 gudstjänster (inklusive jul och påsk) att gå på. När du har varit på en av dina gudstjänster registrerar du det via länken.

Klicka här för att regga din gudstjänst