Boka dop

Välkommen att boka dop, på hemsidan, via telefon eller mejl.

Om du vill boka dop eller har frågor ring expeditionen i Kyrkans hus, Tidaholm tel. 0502-197 70 eller via formuläret nedan.

Önskar ni låna lokal för efterföljande dopfest så ordnas det kostnadsfritt. Även dopklänning finns att låna och den bokas på expeditionen. Observera att barnets vårdnadshavare behöver vara överens om att barnet ska döpas.

Drop in- dop erbjuds några gånger om året. Då behövs ingen anmälan.

Om du har andra frågor kan du även maila tidaholms.pastorat@svenskakyrkan.se

Kontakta mig angående dop

Drop-in dop

Vill ni döpa ert/era barn, eller är du själv inte döpt? Inga förberedelser behövs. Minst två gånger om året erbjuds drop-in dop. Nästa tillfälle är den 24 april 2022.

En vit dopklänning med rosa rosett hänger på en metallgrind i kyrkan.

Om ditt barn ska döpas hos Svenska kyrkan Tidaholm

Hur och varför Svenska kyrkan Tidaholm behandlar dina och ditt barns personuppgifter i samband med dop.

Om du ska döpas hos Svenska kyrkan Tidaholm

Hur och varför Svenska kyrkan Tidaholm behandlar personuppgifter i samband med dop.

Om du bokar en av Svenska kyrkan Tidaholms lokaler

Hur och varför Svenska kyrkan Tidaholm behandlar dina personuppgifter i samband med lokalbokning

En mobil, en pratbubbla och ett kuvert mot en blå bakgrund.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.