Prat & Pyssel för vuxna

Släpp loss din kreativitet!

Tisdag 6 november - Kyrkskolan
18.30-20.30
Vi kallar det ”Barnprat & Pyssel.
Detta blir det andra och sista tillfället för den här terminen.
Välkommen att släppa loss din kreativitet! Inga förkunskaper behövs. Du pysslar så mycket/lite du känner för. Det bjuds på smörgås, te eller kaffe och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Inget är för stort eller smått.

Torsdag 8 och 22 november - Församlingshemmet i Otterstad
19.00-21.00
Välkommen att släppa loss din kreativitet under goda samtal om stort och smått i livet. Inga förkunskaper behövs. Umgås och pyssla så mycket/lite du känner för.
Det bjuds på smörgås, te eller kaffe.
Det kostar inget att vara med, men anmäl dig måndag samma vecka till en av de ansvariga: diakoniassistent Anna-Carin Jonsson, 0708-58 70 02 eller prästen Sophia Sahrin Granevik, 0708-20 38 80.