Prat & Pyssel för vuxna

Släpp loss din kreativitet i vår!

KYRKSKOLAN
Tisdagar 26 februari och 26 mars

18.30-20.30
Vi kallar det ”Barnprat & Pyssel.
Välkommen att släppa loss din kreativitet! Inga förkunskaper behövs. Du pysslar så mycket/lite du känner för. Det bjuds på smörgås, te eller kaffe och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Inget är för stort eller smått. Du behöver inte anmäla dig.
Ansvarig för gruppen är barn- och ungdomsledare Eva Kaiberger

FÖRSAMLINGSHEMMET I OTTERSTAD
Torsdag 28 februari, 14 mars och 28 mars

19.00-21.00
Välkommen att släppa loss din kreativitet under goda samtal om stort och smått i livet. Inga förkunskaper behövs. Umgås och pyssla så mycket/lite du känner för.
Det bjuds på smörgås, te eller kaffe.
Det kostar inget att vara med, men anmäl dig måndag samma vecka till en av de ansvariga: diakoniassistent Anna-Carin Jonsson, 0708-58 70 02 eller prästen Sophia Sahrin Granevik, 0708-20 38 80.