Svenska kyrkan Strömstads pastorat Besöks- och postadress: Södra Kyrkogatan 10, 45230 STRÖMSTAD Telefon: +46(526)18300 E-post till Svenska kyrkan Strömstads pastorat

Svenska kyrkan Strömstads pastorat

Sommarmusikkonserten med Systrarna Ericsson är inställd men ersätts av konsert med Julia Karlsson & Jakob Mårdbrink - ” Vigsel- & festmusik”

Torsdag 19 juli kl 19.00 i Strömstads kyrka

veckoannons

I annonsmagasinet Veckovis finns varje vecka en annons från Strömstads pastorat med aktuell information om gudstjänster och verksamheter. Läs annonsen här.

Veckovis delas ut på onsdagar i Strömstad, Tanum och Munkedal.

Julia Karlsson & Jakob Mårdbrink - ” Vigsel- & festmusik” ersätter Systrarna Ericsson vid konserten i Strömstads kyrka den 19 juli kl 19.00.