Vi finns där människor finns. Även på sociala medier. Kom gärna förbi!

Stora Lundby-Östad pastorat vill vara kyrka i människors vardag. Vi vill finnas där människor finns och som en del av det använder vi oss av Facebook, Instagram och YouTube.

På facebooksidan Stora Lundby-Östad pastorat lyfter vi fram vad som är på gång i församlingarna i form av evenemang och inlägg, men är även kyrka på nätet med böner, artiklar och inlägg om liv, död och Gud. Här postar vi också lediga tjänster.

www.facebook.com/storalundbyostad

Secondhandbutiken i Stora Lundby församlingshem har en egen sida på Facebook:

www.facebook.com/storalundbysecondhand/

Instagramkontot @storalundbyostad används för inlägg av typen fastekalender, storytelling och sponsrade inlägg.

En del av våra inlägg på sociala medier är film. De finns även på vår YouTubekanal Stora Lundby-Östad pastorat

På Youtubekanalen finns också ljudsändningar från söndagsgudstjänster fr o m maj 2020.