Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen svarar för skötseln av kyrkogårdarna vid Stora Lundby och Östad kyrkor och har lång erfarenhet och hög kompetens inom kyrkogårdsskötsel.

Kyrkogården är en begravningsplats, en sorge- och minnesplats, men också en lugn och vacker oas. En plats för rekreation och kontemplation,
en rofylld park där man kan promenera, vila, betrakta, begrunda och meditera.

Kyrkogården inbjuder till reflektion över att livet har ett slut. De kristna korsen säger att slutet här är början på något nytt. Kyrkogården innehåller också andra symboler.

Kyrkogården är som en spegel, en oas för dem som levt, för oss som lever nu och för kommande släkten.

Vår målsättning är att tillhandahålla välvårdade kyrkogårdar, svara för den bästa kyrkogårds- och begravningsservicen och verka för en bra arbetsmiljö.

Hitta graven

Söker du en specifik grav? Då kan vi rekommendera sajten svenskagravar.se. Här hittar du gravar inte bara på våra kyrkogårdar utan i stor del av Sverige. Sajten öppnas via knappen nedan.

Svenska gravar

kyrkogårdsförvaltning

Till kyrkogårdsförvaltningen vänder du dig när det gäller frågor om begravning, gravplats och kyrkogård, och även IT-frågor.
Välkommen att kontakta oss!

Besöksadress:

Stora Lundby kyrkogård, Stora Lundby Kyrkväg,  443 42 Gråbo

Postadress:

Kyrkogårdsförvaltningen, Stora Lundby Östad pastorat, Lundbyvägen 12, 443 43 Gråbo

Bokning av begravning. Administration och skötsel av gravar på Stora Lundby och Östad kyrkogårdar
0302-49 61 28

Drift och underhåll av Östad och Stora Lundby kyrkogård, mark och fastigheter. IT-frågor
Krister Hagby, telefon: 0302 - 49 61 30

Kyrkogårdsförvaltningens sidor