orange klädgalge.

Secondhandbutik

Kom och fynda i vår butik i församlingshemmet på Lundbyvägen 12. Ingång genom källarentrén.

Välkommen kund!

Här kan du läsa om vårt sortiment, hur du gör för att lämna in saker till försäljning, vart pengarna går för det som säljs och vad som händer med det som inte säljs.

• Tisdagar kl 14-16, året runt
  • Första lördagen i månaden kl 10-13, förutom under juli och augusti. Då år butiken stängd på lördagarna.

Sortiment

Vi har ett varierat sortiment som ständigt förändras. Varje vecka får vi in nya saker.

• Böcker, skönlitteratur och facklitteratur
  • Leksaker
  • Porslin och husgeråd
  • Gardiner, dukar och tyger
  • Barn-, dam- och herrkläder efter säsong
  • Skor och väskor
  • Tavlor och prydnadssaker

Lämna in saker

Vill du lämna in saker till vår butik går det bra följande tider:

• Måndag-torsdag kl 9-17
  • Första lördagen i månaden när butiken är öppen kl 10-13
  • Under juli månad tar vi bara emot saker tisdagar kl 14-16, när butiken är öppen.

Ställ in hela och rena saker innanför församlingshemmets stora entré, ta gärna kontakt med personalen på pastorsexpeditionen. Ställ inte några saker utomhus.

Vi tar emot allt som finns i ett hem, utom möbler och elektronik. Just nu har vi för mycket böcker i lager, och tar bara emot barnböcker.

Vad händer med det som inte säljs?

Det mesta som vi får in säljs i butiken. Resterande varor lämnar vi vidare till PMU Vårgårda och deras secondhandbutik.

Vid frågor ta kontakt med butiksansvarig Sybille Birkhorst.