orange klädgalge.

Secondhandbutik

Kom och fynda i vår butik i församlingshemmet på Lundbyvägen 12. Ingång genom källarentrén.

Välkommen kund!

Fr o m 4 maj 2021 öppnar vi butiken igen, tisdagar kl 14-16.

Dessutom finns det möjlighet att boka ett enskilt tillfälle för dig att handla i affären. Det gör du genom att kontakta butiksansvarig Sybille, se nedan.

Inlämningen av varor är öppen, men du måste ringa på ytterdörren till församlingshemmet då ytterdörren är låst. Lämna inte några saker utanför ytterdörren.

öppettider fr o m 4 maj 2021

Alla tisdagar kl 14-16

Sortiment

Vi har ett varierat sortiment som ständigt förändras. Varje vecka får vi in nya saker.
  • Böcker, skönlitteratur och facklitteratur
  • Leksaker
  • Porslin och husgeråd
  • Gardiner, dukar och tyger
  • Barn-, dam- och herrkläder efter säsong
  • Skor och väskor
  • Tavlor och prydnadssaker

Lämna in saker

Vill du lämna in saker till vår butik går det bra vardagar 8.00-17.00. Ställ in hela och rena saker innanför församlingshemmets stora entré, ta gärna kontakt med personalen på pastorsexpeditionen. Ställ inte några saker utomhus.

Vi tar emot allt som finns i ett hem utom möbler, elektronik och läroböcker.

Vad händer med det som inte säljs?

Det mesta som vi får in säljs i butiken. Resterande varor lämnar vi vidare till RIA Lerum och deras secondhandbutik.

Vart går pengarna?

Pengarna går oavkortat till följande organisationer:
Vid frågor ta kontakt med ansvarig Sybille Birkhorst.
Sybille Birkhorst

Stora Lundby-Östad pastorat