Stora Lundby - Östad pastorat

Kontakt

Stora Lundby - Östad pastorat Besöksadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Postadress: LUNDBYVÄGEN 12, 44343 GRÅBO Telefon: +46(302)496100 E-post till Stora Lundby - Östad pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Secondhandbutik

Kom och fynda i vår butik i församlingshemmet på Lundbyvägen 12. Ingång genom källarentrén.

Nu öppnar butiken igen, premiär lördag 19 augusti 2017. Öppettider på tisdagar och fredagar startar vecka 36.

Öppettider
Vi har öppet tisdagar och fredagar kl 11.30-12 samt lördagar kl 10-13. Stängt under storhelger och under sommaren.
Café
Vårt kafé är öppet samtidigt som Secondhand butiken. Nybryggt kaffe och gott fikabröd.
Sortiment
Vi har ett varierat sortiment som ständigt förändras. Varje vecka får vi in nya saker.
  • Böcker, skönlitteratur och facklitteratur
  • Leksaker
  • Porslin och husgeråd
  • Gardiner, dukar och tyger
  • Barn-, dam- och herrkläder efter säsong
  • Skor och väskor
  • Tavlor och prydnadssaker
Lämna in Secondhandvaror
Vill du lämna in varor till vår butik går det bra vardagar 8.00-17.00. Ställ in varorna vid entrén, ta gärna kontakt med personalen. Vi tar emot allt som finns i ett hem utom möbler.
Vad händer med det som inte säljs?
Det mesta som vi får in säljs i butiken. Resterande varor lämnar vi vidare till Emmaus.
Vart går pengarna?
 Pengarna går oavkortat till följande organisationer:
  • Församlingens Polenverksamhet
  • Drottning Silivas Mödrahem i Rio de Janeiro
  • Föreningen Sacha Pacha i Ecuador
  • Stiftelsen Nehemjas arbete i Ukraina
  • Diakoni i Stora Lundby och Östads församlingar
Vid frågor ta kontakt med ansvarig
Sybille Birkhorst, 0302 - 496 107
Sybille Birkhorst