Secondhandbutik

Kom och fynda i vår butik i församlingshemmet på Lundbyvägen 12. Ingång genom källarentrén.

P g a coronasituationen har vi stängt lördagar. Öppet tisdag och fredag. Du är ändå välkommen att skänka prylar till vår försäljning, kontorstid vardagar.

Öppettider

Vi har öppet tisdagar och fredagar kl 11.15-12 samt lördagar kl 10-13. Stängt under storhelger och under sommaren.

kafé

Vårt kafé är öppet samtidigt som Secondhandbutiken. Nybryggt kaffe och gott fikabröd.

Sortiment

Vi har ett varierat sortiment som ständigt förändras. Varje vecka får vi in nya saker.
  • Böcker, skönlitteratur och facklitteratur
  • Leksaker
  • Porslin och husgeråd
  • Gardiner, dukar och tyger
  • Barn-, dam- och herrkläder efter säsong
  • Skor och väskor
  • Tavlor och prydnadssaker

Lämna in Secondhandvaror

Vill du lämna in varor till vår butik går det bra vardagar 8.00-17.00. Ställ in varorna vid församlingshemmets stora entré, ta gärna kontakt med personalen på pastorsexpeditionen. Vi tar emot allt som finns i ett hem utom möbler, elektronik och läroböcker.

Vad händer med det som inte säljs?

Det mesta som vi får in säljs i butiken. Resterande varor lämnar vi vidare till Emmaus.

Vart går pengarna?

Pengarna går oavkortat till följande organisationer:
Vid frågor ta kontakt med ansvarig Sybille Birkhorst.
Sybille Birkhorst

Stora Lundby-Östad pastorat