Bildcollage från Svenska kyrkans olika verksamheter.

Grupper

Stora Lundby och Östad församlingar har mycket att erbjuda dig, oavsett ålder och intressen! Vill du sjunga i kör, arbeta idéellt för att hjälpa andra, lära dig mer om kristen tro, eller gå på babyrytmik - kom och gör det med oss!

Pysseldags med handfärger för vuxen och barn

Barn och föräldrar

Pyssla, sjunga, spela och leka - det finns mycket att göra i Stora Lundby och Östads församlingar. Vi har grupper och aktiviteter både för små och stora barn och fungerar även som ett forum för föräldrar att träffas, fika och prata.

Ungdomar

Du som är ung kanske ibland funderar på vem du är, om livets mening och varför vi alla finns till; vi i kyrkan finns här för att vara med i de funderingarna. Vi vill visa hur Gud är och vill vara med i ditt liv. Kom som du är, med dina frågor och funderingar, och känn dig varmt välkommen!

Vuxna på vandring

Vuxen

Församlingarna har många olika typer av vuxengrupper. Kanske har vi sammanhanget och mötesplatsen just för dig?

Famnen full av päron.

Ideellt arbete

Att ge någon din tid och ditt engagemang är det finaste du kan göra, speciellt i vår stressade tid. Delaktighet är något gott, som både den du och församlingen växer och mår bra av.

Sjungande barn i kör.

Musik

Sång och musik har alltid varit en viktig del av livet i den kristna församlingen och gudstjänsten. Här är vårt utbud av körer och musikgrupper i Stora Lundby och Östad församlingar.