Stigtomta-Vrena församling

I den vackraste delen av Sörmland.

LÖRDAGSFRUKOST
Den 2 oktober bjuder äntligen Annika in till lördagsfrukost! Drop in-frukost från 8.30- 9.30 (föreläsningen börjar kl 9.30) .

Föranmäl dig till stigtomta.vrena@svenskakyrkan.se eller 0155-22 70 43

Föreläsning: Förebygg och hantera stress. Inspiration till att hitta friskfaktorer och verktyg i vardagen. Konkreta avspänningsövningar på plats. Fokus främst på barn/ungdomar och hur vi vuxna kan stötta.

Föreläsare: Emma Öberg (VilliV) Dipl. avspännings- och stresspedagog.

Öppna kyrkor
Stigtomta kyrka och Vrena kyrka står vanligtvis öppna
vardagar och söndagar kl 9-15.30.

Tänd ett ljus, be en bön, sitt en stund i bänken, tänk i lugn och ro eller bara vila en stund.  Vill du komma in i någon av våra andra fyra kyrkor är du välkommen att höra av dig så kan vi öppna efter överenskommelse.
Du är alltid välkommen in i kyrkan!

För alla barn finns det möjlighet att pärla en platta till det stora pärlkorset som används på familjegudstjänsterna eller så kan man rita. Fritidsledarna har fixat pyssel i Stigtomta och Vrena kyrka.

Välkommen att kontakta oss!

Församlingsexpeditionen Tel: 0155-22 70 43

Kyrkogårdsförvaltningen Tel: 0155-22 81 44
Jerker Rolander

Öppettider på expeditionen:
Vintertid: Helgfri måndag, tisdag, torsdag, fredag 09:30-12:00
Onsdag 13:00-16:00
Sommartid (midsommar till slutet av augusti): Onsdag, torsdag, fredag 9:30-12:00. Måndag, tisdag stängt.

Hallavägen 1, 611 72 Stigtomta

Mail stigtomta.vrena@svenskakyrkan.se