Other languages with Google Translate

Grav och kyrkogård

Här finns information från kyrkogårdsförvaltningen om begravningsverksamhet och om våra kyrkogårdar, skötsel och service.

Gravrättsinnehavare
Kyrkogårdsförvaltningen i Stigtomta-Vrena gör nu ett stort arbete med att skapa ett nytt digitalt gravregister och därför har vi fått bättre kontroll över statusen på gravarna. Vi upptäcker då många gravar där gravrättsinnehavaren dog för länge sedan och kanske även gravrätten har gått ut för många år sedan. Att hålla koll på sådana saker är ett gemensamt ansvar för kyrkogårdsförvaltningen och gravrättsinnehavaren, men eftersom vi från vår sida inte alltid har levt upp till våra förpliktelser så ger vi dig/er en chans att låta graven finnas kvar. Vi kommer under året att kontakta anhöriga för att ta reda på om det finns önskan om att behålla gravrätter.

Välkommen att kontakta oss!

Församlingsexpeditionen Tel: 0155-22 70 43

Kyrkogårdsförvaltningen Tel: 0155-22 81 44