Foto: Alex Giacomini

Konfirmation

Sofia församling erbjuder konfirmation med olika inriktningar. Våga ta chansen att upptäcka mer om dig själv, om dina medmänniskor, om världen och om Gud. Häng på!

Konfirmation 22/23 - Anmälan är öppen!

Gotlandskonfirmation 22/23

Träffar under året på Borgmästargatan, Södermalm och läger på Fårö i juni 2023. | Fulltecknad! Anmälan stängd.

Gotlandskonfirmation 22/23

Träffar under året i Sjöstadskapellet, Hammarby sjöstad, och läger på Fårö i juni 2023. | Fulltecknad! Anmälan stängd.

Expresskonfirmation våren -23

Träffar under våren 2023 på Borgmästargatan, Södermalm.

Gymnasiekonfirmation hösten -22

Höstlovsresa till Berlin. Träffar under hösten 2022 på Borgmästargatan, Södermalm. | Fulltecknad! Anmälan stängd.

Dop och konfirmation för dig som är vuxen

Är du vuxen och vill döpas eller konfirmeras?  Det är aldrig försent. Varje vinter inbjuder Sofia församling till en grundkurs i kristen tro, som passar bra både för dig som är nyfiken som övertygad om att du vill döpas eller konfirmeras.

Om du inte vill vänta på att kursen ska börja, finns det hela året möjlighet till enskilda samtal och undervisning som kan leda till dop eller konfirmation. Det kan ske digitalt via t.ex. Zoom eller Facetime, genom mejlväxling eller genom fysiska träffar.

Vuxenkonfirmation

Är du nyfiken på att veta mer om kristen tro? Vill du prata om existensiella frågor med andra? Blev du aldrig konfirmerad som tonåring och känner att det är dags nu? Eller är du konfirmerad men vill fundera över de här frågorna igen?

Gruppen är öppen för alla som vill fördjupa sig i den kristna tron genom meningsfulla samtal och diskussioner. För den som vill kan det leda till dop och eller konfirmation.

Datum publiceras när en ny grupp är inplanerad.