Sköllersta församling Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Folkasbov 3, 69731 Pålsboda Telefon: +46(582)41460 E-post till Sköllersta församling

Sköllersta-Pålsboda kyrkokör samt Regnbågskören

Regnbågskören

Är Du 6-12 år och känner dig sångsugen?! Då är Regnbågskören något för dig! Vi träffas och sjunger och har kul tillsammans på tisdagar i Pålsboda församlingshem. Går du i förskoleklass upp till årskurs 2 är du välkommen 1530-1615. Årskurs 3 till 5 ses 1615-1700. Vi sjunger, busar och ibland pysslar vi också.

Under året kommer kören bland annat medverka vid familjemässor i församlingen då alla barn, unga och vuxna är välkomna.

Känn dig varmt välkommen att delta!

Sköllersta Pålsboda kyrkokör

Vill du känna gemenskapen och glädjen att få sjunga i en kör? Att få dela musikens glädje med sina körvänner, körledaren och för lyssnarna. Låter det spännande så ta den här chansen att prova på! Kördagar kommer också att planeras in under året då vi åker iväg och sjunger tillsammans med andra körer och har konsert. Vi medverkar även vid olika gudstjänster i församlingen och sjunger upp med jämna mellanrum under året. Vi sjunger blandade genrer i kören.

Det blir sång, fika, prat, gemenskap och massor av skratt! Vi ses på tisdagskvällar  kl. 19.00 under ca 1,5 timme i Pålsboda församlingshem.

Du är varmt välkommen!

Vill du vara med i någon av dessa körer? Ta kontakt med Peter Burell körledaren telnr: 0582-888 75 eller via mail: peter.burell@svenskakyrkan.se