Other languages with Google Translate

Kontakt

Rimforsa församling Besöks- och postadress: Sandbacken 1, 59043 Rimforsa Telefon: +46(494)21000 E-post till Rimforsa församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Rimforsa församling

Rimforsa församling ligger söder om Linköping i den vackra Kindabygden. I Rimforsa samhälle finns församlingsgården med den Gode Herdens kapell. I landsbygdsdelen finns kyrkorna Hägerstad (både gamla och nya), Kättilstad, Oppeby och Tjärstad. Vår vision är "En levande församling". Vi vill verka för öppenhet, närhet och hopp.

Senaste nytt: Du har väl upptäckt Kyrkguiden? Med appen Kyrkguiden kan hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobilen. Appen är gratis och finns både för iPhone och Android, se vidare här: https://www.svenskakyrkan.se/appar

Bild: IKON

Någon att tala med?

Du vet väl om att du kan tala med oss i kyrkan? Att få dela sina tankar med någon kan göra stor skillnad.

Klicka vidare

SÅ HÄR BEHANDLAR SVENSKA KYRKAN OCH RIMFORSA FÖRSAMLING PERSONUPPGIFTER ENLIGT DEN NYA LAGEN GDPR.

Klicka vidare

GDPR - dataskydssombud

Dataskyddsombud för Rimforsa församling är:

Elisabeth Wedenberg

Advokat, LL.M.

Office: +46 (0)10-165 00 30

Direct: +46 (0)10-165 00 31

E-mail: elisabeth.wedenberg@maminza.com

Website: www.maminza.com

Maminza Advokatbyrå AB

Järnvägsgatan 10, 582 22 Linköping, Sweden

Sankt Annegatan 7, 611 33 Nyköping, Sweden

Vill du låta döpa ditt barn? Är du ung eller vuxen och själv önskar bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del av Guds familj.

Dopet är en fest i Guds familj

Konfirmationsundervisningen handlar om Gud, Jesus, Den Heliga Ande och oss människor. Vi samtalar om allt som har med tro och livet att göra.

Konfirmation är en bekräftelse på dopet

Planerar ni att gifta er? En stor dag med många minnen i relationen. Dagen kan vara pampig med många inbjudna gäster eller enbart några få vittnen. Ni är med och planerar.

Vigsel - en fördjupning av relationen

Begravning är en del av sorgearbetet när någon i familjen, släkten, vänkretsen eller församlingen har dött. Det är viktigt för alla som lever vidare att ta ett värdigt farväl. Begravningsgudstjänsten är det vi i församlingen gör för att återlämna den som dör till Gud.

Begravning, att ta farväl

Vill du bli medlem?

Vill du bli medlem i Svenska kyrkan? Läs visare här!

Vidare
Vi har startat en ungdomskör i församlingen på måndagar.
Tid: 18.00-20.00 i Rimforsa församlingsgård.
Det blir både fika och andakt mitt i träningen

Ålder: Du ska ha börjat i 7:an och sedan uppåt så länge du ser dig som ungdom

Ledare: Sofia Fälth och Markus Lindstedt

Frågor? Hör av dig till sofia.falth@svenskakyrkan.se

Ungdomskör

Vi har startat en ungdomskör i församlingen på måndagar. Tid: 18.00-20.00 i Rimforsa församlingsgård. Det blir både fika och andakt mitt i träningen Ålder: Du ska ha börjat i 7:an och sedan uppåt så länge du ser dig som ungdom Musik och gemenskap i fokus och inga förkunskaper krävs. Vi sjunger blandad repertoar med gospels budskap som grund. Musik både att dansa och gråta till Ledare: Sofia Fälth och Markus Lindstedt Frågor? Hör av dig till sofia.falth@svenskakyrkan.se

Undomschill

Vi träffas varannan fredagskväll och hittar på olika aktiviteter tillsammans, käkar, spelar spel, snackar och chillar. Se vidare nedan.

Läs vidare