Rimforsa församling

Rimforsa församling i det natursköna Kindabygden finns till för människor genom Hela livet! Vi finns i Rimforsa församlingsgård vid infarten till Rimforsa tätort och vi finns i våra fem kyrkor på landet, Tjärstad kyrka, Kättilstad, nya och gamla Hägerstad och Oppeby kyrkor, och vi finns där du finns. Vi vill erbjuda en öppen gemenskap, visa omsorg och skapa trygga mötesplatser. Hos oss ska du känna sinnesro och finna att din tro kan fördjupas – genom Hela livet!

Foto: IKON

GRAVRÄTTSINNEHAVARE SÖKES: Rimforsa Församling söker gravrättsinnehavare till ett antal gravar på Tjärstad, Hägerstad, Kättilstad och Oppeby kyrkogårdar. Om du är släkt eller närstående till någon av dessa gravplatser, vänligen kontakta oss.

Se här för mer information:  GRAVRÄTTSINNEHAVARE SÖKES

Någon att tala med?

Du vet väl om att du kan tala med oss i kyrkan? Att få dela sina tankar med någon kan göra stor skillnad.

Klicka vidare

SÅ HÄR BEHANDLAR SVENSKA KYRKAN OCH RIMFORSA FÖRSAMLING PERSONUPPGIFTER ENLIGT DEN NYA LAGEN GDPR.

Klicka vidare

Vill du låta döpa ditt barn? Är du ung eller vuxen och själv önskar bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del av Guds familj.

Dopet är en fest i Guds familj

Konfirmationsundervisningen handlar om Gud, Jesus, Den Heliga Ande och oss människor. Vi samtalar om allt som har med tro och livet att göra.

Konfirmation är en bekräftelse på dopet

Planerar ni att gifta er? En stor dag med många minnen i relationen. Dagen kan vara pampig med många inbjudna gäster eller enbart några få vittnen. Ni är med och planerar.

Vigsel - en fördjupning av relationen

Begravning är en del av sorgearbetet när någon i familjen, släkten, vänkretsen eller församlingen har dött. Det är viktigt för alla som lever vidare att ta ett värdigt farväl. Begravningsgudstjänsten är det vi i församlingen gör för att återlämna den som dör till Gud.

Begravning, att ta farväl

Vill du bli medlem?

Vill du bli medlem i Svenska kyrkan? Läs visare här!

Vidare