Vårstart i Piteå församling

Nyhet Publicerad Ändrad

Piteå församling presenterar ett späckat vårprogram för 2023. Här hittar du bland annat en ny kör, mötesplatser med intressanta föreläsningar och en nystartad samtalsgrupp där unga killar kan prata om identitet och livsfrågor.

I vårfoldern, som skickats ut till alla hushåll i Piteå församling puffar vi  för vårens retreatdag, våffelservering, kurser om kristen tro, fredagshäng för ungdomar, teckenspråkig verksamhet och mycket, mycket mer.

Dessutom har vi uppdaterat kategorierna här på hemsidan med ny information. Hoppas att du ska hitta någonting för just dig i vårt utbud. Välkommen!

Kurser och samtal om tro

Upptäck vad kristen tro handlar om, samtala om vardagstro och reflektera över livsfrågor.

Små grupper av människor sitter vid olika bord och pratar över en kopp kaffe.

Mångkulturella mötesplatser

Piteå församling arbetar aktivt för integration och inkludering av våra nya Piteåbor. Läs mer här!

Några tonårstjejer sitter på en hustrappa.

Ung i kyrkan

Svettas i en sporthall, prata ut om respekt och relationer eller bara hitta ett skönt häng för fredagskvällen.

Teckenspråkig verksamhet

Piteå församling erbjuder bland annat gudstjänster och caféträffar på svenskt teckenspråk. Mer information hittar du här.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.

Barnkörer och ungdomskör

Här finner du tider för församlingens barn- och undomskörer. Kom och sjung! Kostnadsfritt att delta.

Vuxenkörer

Vare sig du är en glad nybörjare som älskar att sjunga eller har vana från att sjunga avancerat flerstämmigt efter noter finns en kör för dig.

En blond kvinna dricker kaffe.

Mötesplatser för daglediga

I relation till varandra och i gemenskap kan vi växa. Välkommen till grupper och träffar för dig som är ledig på dagen.

Färgglad leksak.

Barn och familj

Här har vi samlat olika aktiviteter för barn och familj som till exempel scouterna och Liten och stor. Varmt välkommen!