Tongivande musik under missionshelg i Furubergskyrkan

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen till Furubergskyrkan helgen 3-5 mars. En helg fylld av gemenskap, föredrag och musik. Alla inkomster går till Efs internationella arbete. Varmt välkommen.

Blåskonsert med Norrfjärdens blåsorkester

• fredag 3 mars klockan 19.00 i Furubergskyrkan

Välkommen på fredagskonsert med Norrfjärdens Blåsorkester. Under ledning av Gunnar Ullberg bjuder de på ett blandat program bestående av allt från marscher till psalmarrangemang.

Norrfjärdens blåsorkester består av blåsmusiker från Piteå, Luleå och Älvsbyn och har funnits sedan 1958.

Nu besöker de äntligen Furubergskyrkan! Varmt välkommen. Efter konserten blir det servering med en underbar fikabuffé.

Gospelkonsert med Gospelkören On Duty

• Lördagen den 4 mars klockan 18.00 i Furubergskyrkan.

On Duty Gospel är ett gäng glada sångare och musiker som brinner för att dela med sig av den glädje och det budskap som gospelmusiken sprider.

Gruppen sjunger och spelar gospelmusik, allt från traditionell gospel till contemporary/modern gospel, där de även delar med sig av sina erfarenheter från livet. Efter konserten blir det fikaservering.

Hela helgen är ett samarrangemang mellan Piteå församling, Efs Furubergskyrkan och Sensus studieförbund.

Program Missionshelg Furubergskyrkan 3-5 mars

fredag den 3 mars
  • 19.00 - Konsert med Norrfjärdens blåsorkester med efterföljande fikabuffé.
lördag den 4 mars
  • 15.00 - Föredrag om Efs missions-historia
    av prästen Nils Nordenstorm.
  • 16.00 - Föredrag om Roverscouternas resa till Tanzania under 2022. Elsa Marklund & Gustaf Marklund berättar.
  • 17.00 - Servering av pepparsås och lotterier.
  • 18.00  - Konsert med kören On Duty gospel med efterföljande servering.
söndag den 5 mars
  • 11.00  - Gudstjänst med Nils Nordenstorm, präst. Adrian Bohlin musiker och Furubergskören. Servering.