Foto: Gustaf Hellsing/IKON

Konserter i kyrkorna

Nyhet Publicerad

Stämningsfullt, vackert och stundtals svängigt. Här hittar du sommarens konserter i församlingens kyrkor.

Välgörenhetskonsert

Onsdag 20 juni kl. 18.00 i Öjeby kyrka.
Piteå församling arrangerar tillsammans med Festspelen i Piteå en välgörenhetskonsert med mästarkursens sångelever i Öjeby kyrka. Sång av högsta klass utlovas. Årets insamling tillfaller Svenska kyrkans internationella arbete - När fotbollen blir livsviktig- har fokus på fotboll som livsviktig insats för barn och unga på flykt. Från församlingen medverkar Sara Lind. Fri entré.

Marknadskonsert

Fredag 29 juni kl. 16.00 i Öjeby kyrka
Björn Larsson, baryton. Fredrik Ogéus, ackompanjatör. Fri entré.

Marknadskonsert

Lördag 30 juni kl. 16.00 i Öjeby kyrka
Maria Sidorova, harpa. Fri entré.

Musik i Piteå kyrka under PDOL

Fredag 27 juli kl. 19.00.
I samband med gatufestivalen Piteå dansar och ler bjuder församlingen in till konsert med Stefan och Katarina Johansson. Fri entré.