Sång och musik i Gullänget

Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik Start v. 36

Gullängets kyrkokör, torsdagar kl.19:00-21:00

Kyrkokören leds av Lina Sundqvist. Kören övar på torsdagar och medverkar vid gudstjänster och andra tillfällen med sin sång.
Vid anmälan eller frågor, kontakta Lina Sundqvist.

Körfolket, tisdagar kl. 19:30-21:30 (ojämna veckor)

Kören sjunger nyskriven gospel på svenska under ledning av Johan Drejare. Kören övar varannan vecka i Gullängets kyrka och medverkar i gudstjänster några gånger per termin.
Vid anmälan eller frågor, kontakta Johan Drejare.

Sång till hälsa, måndagar kl. 14:00-15:30

Vi sjunger visor, schlagers, psalmer i en härlig gemenskap utan krav på sångvana eller framträdande. Ledare är Barbro Bylund.
Vid anmälan eller frågor, kontakta Barbro Bylund via e-post: barbro.bylund@live.se

Barnkör 6-9år (F-3), torsdagar kl. 15:30-16:30

En timme fylld av sång och lek. Barn som går på Ängetskolan kan bli hämtade från fritids av kyrkans personal.
Vid anmälan eller frågor, kontakta Lina Sundqvist.

Dokumentation av våra orglar

Orgelklubben Vox Humana har dokumenterat alla orglar i Örnsköldsviks kontrakt i sin bok 19 orglar - 19 berättelser. Här kan du ta del av de filmer som gjorts i Själevad, Mo och Björna pastorat.

Länken ovan är från orgeln i Björna.