Maria och Josef
Foto: Ulrika Tönnäng

Jul och nyår

Välkommen att fira julens stora under, Jesu Kristi födelse, i Onsala kyrka. Till några av de mest välbesökta gudstjänsterna behövs en gratisbiljett.

Till några av julens gudstjänster behöver du en biljett. Så att vi kan hålla omtänksamma avstånd. Biljetterna är gratis och hämtas på församlingsexpeditionen tidigast söndag 12/12 kl 12.30-13.30. Mer info om biljettbokning hittar du längre ner på denna sida.
(Max 100 personer får samlas i Onsala kyrka från 1 december.)

Tänk på att hålla avstånd och stanna hemma om du har symtom på covid-19.

Fjärde advent

Kl 11 Högmässa
Kl 18 Julsånger (Biljett behövs, mer info se nedan)
Vi sjunger in julen med Kyrkokören, Aromakören, Emelie Sundborn, sång, Monica Thorén, fiol, Josefin Nordlund, trumpet, Tom Tveita, bas och Christopher Holmgren, trummor.

Julafton

Kl 9.30 Familjegudstjänst - Samling vid krubban (Biljett behövs, mer info se nedan)
Aron Holmström, fiol och Josefin Edvardsson, fiol
Kl 11 Familjegudstjänst - Samling vid krubban (Biljett behövs, mer info se nedan)
Aron Holmström, fiol och Josefin Edvardsson, fiol
Kl 17 Julbön
Erik Berg, trumpet och Alvina Berg, tvärflöjt
Kl 23.30 Julnattsmässa (Biljett behövs, mer info se nedan)
Herbjörn Thordarson, sång

Juldagen

Kl 7 Julotta
Pierre Torwald, trumpet

Annandag jul

Nyårsafton

Kl 17 Nyårsbön
Daniel Rodhe, saxofon

Nyårsdagen

Kl 17 Nyårsmässa
Monica Thorén, fiol och Rebecka Runeson, piano

söndag 2 januari

Trettondedag jul

Kl 11 Familjegudstjänst (Biljett behövs, mer info se nedan)
Efter gudstjänsten blir det julfest i församlingshemmet. Dans kring granen, fika och godispåsar till barnen.

Till några av julens gudstjänster behöver du en gratisbiljett.

Biljetter hämtas på församlingsexpeditionen, Prästgårdsvägen 16, under följande tider:

Söndag 12/12 kl 12.30-13.30
Onsdag 15/12 kl 16.00-17.30
Samt under församlingsexpeditionens ordinarie öppettider mån-fre kl 10-12. (Stängt 23/12, 24/12, 27/12 och 31/12)

Det finns 100 biljetter per gudstjänst och först till kvarn gäller.
Eventuella kvarvarande biljetter delas ut vid dörren innan gudstjänsten.

Om du får förhinder meddela det till ann.breitfeld@svenskakyrkan.se eller tel 0300-56 95 00, så att någon annan får möjlighet att komma istället.

Vid ev. förändringar med anledning av nya restriktioner läggs aktuell information ut här på hemsidan.