Onsala församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 16, 43931 Onsala Postadress: PRÄSTGÅRDSVÄGEN 16, 43931 ONSALA Telefon: +46(300)569500 E-post till Onsala församling

Jul och nyår

Välkommen att fira julens stora under, Jesu Kristi födelse, i Onsala kyrka. Vi har många olika gudstjänster med både stillhet och mycket musik under helgdagarna.

Julafton

Kl 10 Familjegudstjänst. Samling vid krubban. Erik Berg, trumpet och Alvina Berg, tvärflöjt
Kl 17 Julbön. Kristina Svensson, tvärflöjt och Elisabet Svensson, cello.
Kl 23.30 Julnattsmässa. Adam Willner, solosång

Juldagen

Kl 7 Julotta. Josefine Nordlund, trumpet.
Kl 11 Högmässa

Annandag jul

Kl 11 Gudstjänst

Nyårsafton

Kl 17 Nyårsgudstjänst. Daniel Rodhe, saxofon.

Nyårsdagen

Kl 17 Mässa i lovsångston. En mässa med mycket lovsång, ljuständning och bön inför det nya året. Det finns också möjlighet till personlig förbön, smörjelse med olja och bikt. Per Anders Johansson, saxofon.

Trettondedag jul

Kl 11 Familjegudstjänst. Small Voices sjunger. Vid gudstjänsten välkomnas även vår nya komminister Elisabeth Karlsson.
Efter gudstjänsten är alla välkomna på julfest i församlingshemmet med dans kring granen, fika och godispåsar till barnen.

Varmt välkomna till alla våra gudstjänster!