Ockelbo församling

Kontakt

Ockelbo församling Besöksadress: Södra Åsgatan 35, 81630 OCKELBO Telefon: +46(297)42760 E-post till Ockelbo församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ockelbo församling

Ockelbo, Lingbo, Åmot, Jädraås

Ny hemsida - Ockelbo församling

Välkommen till vår nya hemsida som är anpassad till att fungera på såväl dator samt mobil och surfplatta.

Ny expeditionstid på torsdagar kl 13.00 - 15.00

Kom och prova på att sjunga med Ockelbo kyrkokör och träffa körledare Gustav! Vi bjuder på förmiddagsfika. Plats Kyrkans hus i Ockelbo den 24 september kl 10.00 - 12.00. ALLA VARMT VÄLKOMNA!

Har du alltid velat sjunga i kör?

Söndagen den 2 okt kl 11.00 i Mariasalen, Kyrkans hus i Ockelbo.

Änglagudstjänst

Söndagen den 2 okt kl 11.00 i Mariasalen, Kyrkans hus i Ockelbo.

Söndagen den 2 okt, sopplunch kl 12.30 och gudstjänst kl 14.00.

Sopplunch i Lingbo församlingshem & Gudstjänst i Lingbo kyrka

Söndagen den 2 okt, sopplunch kl 12.30 och gudstjänst kl 14.00.

Höstupptakt

Hälsning från kyrkoherden

Höstupptakt

Ring Kyrktaxi på telefonnr 0297-403 21.

Om du behöver hjälp med transporten till kyrkan:

Ring Kyrktaxi på telefonnr 0297-403 21.

Alla lokaler upplåtes hyresfritt till medlemmar i Svenska Kyrkan
i samband med förrättningar, dvs dop, vigsel och begravning.

Uthyrning lokaler

Alla lokaler upplåtes hyresfritt till medlemmar i Svenska Kyrkan i samband med förrättningar, dvs dop, vigsel och begravning.

Kom gärna in på en fika och/eller läs en dagstidning i vår cafeteria i Kyrkans hus.

Kom och fika!

till Bufunda, Blomsterfonden, diakonin, musikverksamheten samt till våra kollekter.

Nu har vi skaffat SWISH

Faktureringsadress