Ockelbo församling

Kontakt

Ockelbo församling Besöksadress: Södra Åsgatan 35, 81630 OCKELBO Telefon: +46(297)42760 E-post till Ockelbo församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ockelbo församling

Ockelbo, Lingbo, Åmot, Jädraås

Ny hemsida - Ockelbo församling

Välkommen till vår nya hemsida som är anpassad till att fungera på såväl dator samt mobil och surfplatta.

Ny expeditionstid på torsdagar kl 13.00 - 15.00

från och med vecka 19

Vår nuvarande diakon går i pension och vi söker dig som med
Jesus i fokus vill fortsätta arbetet med att möta människor i

Diakon 100 %

Vår nuvarande diakon går i pension och vi söker dig som med Jesus i fokus vill fortsätta arbetet med att möta människor i behov av stöd och samtal, har blick för att ta vara på människors engagemang, tänker strategiskt och är öppen för att skapa nya kontakter och nätverk.

Har du gått ur tvåan men inte börjat sjuan? Kan du simma? Vill du vara med kompisar men också lära känna nya?

Sommarlovsdagläger i Ockelbo församlings regi

FULLSATT - Syföreningsresa/Församlingsresa

Onsdagen den 1 juni åker Ockelbo församlings kyrkliga syföreningar på en dagresa till Västmanland. Vi har platser över i bussen och erbjuder därför alla intresserade att följa med.

Midsommardagen den 25 juni kl 11.00 på Pålsgården, Ockelbo.

Midsommargudstjänst

Midsommardagen den 25 juni kl 11.00 på Pålsgården, Ockelbo.

Söndagen den 26 juni kl 11.00.

Friluftsgudstjänst i Hyttan, Jädraås

Söndagen den 26 juni kl 11.00.

Söndagen den 26 juni kl 14.00.

Friluftsgudstjänst vid klockstapeln, Lingbo kyrka

Söndagen den 26 juni kl 14.00.

Ring Kyrktaxi på telefonnr 0297-403 21.

Om du behöver hjälp med transporten till kyrkan:

Ring Kyrktaxi på telefonnr 0297-403 21.

Alla lokaler upplåtes hyresfritt till medlemmar i Svenska Kyrkan
i samband med förrättningar, dvs dop, vigsel och begravning.

Uthyrning lokaler

Alla lokaler upplåtes hyresfritt till medlemmar i Svenska Kyrkan i samband med förrättningar, dvs dop, vigsel och begravning.

Kom gärna in på en fika och/eller läs en dagstidning i vår cafeteria i Kyrkans hus.

Kom och fika!

Faktureringsadress