Körer

Välkommen till körverksamheten!

Norbergs kyrkokör sjunger från orgelläktaren i Norbergs kyrka. Bild: Håkan Stråhle
Norbergs kyrkokör
Norbergs kyrkokör är en blandad vuxenkör. Visst är det bra att kunna lite om noter, men det är inget krav för att bli medlem i kören. Vi övar i Mariagården varje onsdag från kl 19.00 till kl 20.30 och medverkar med sång i kyrkan, framförallt vid årets stora kyrkhelger. Repertoaren består av traditionell kyrkomusik.
Körledare: Beata Karacsonyi, tel 0223-298 03.
Onsdagar kl 19.00-20.30 i Mariagården.

Koronakören
Koronakören är en damkör som med en bred repertoar sjunger både två och trestämmigt. Kören övar varje torsdag från kl 19.00 till kl 20.30 i sockenstugan i Karbenning. Koronakören medverkar ofta med sång i kyrkan och vid friluftsgudstjänster. Ibland sjunger kören tillsammans med Norbergs kyrkokör. Man behöver inte vara notkunnig för att vara med i kören.
Körledare: Margareta Alkstål
Torsdagar kl 19.00-20.30 i Sockenstugan, Karbenning.

För ytterligare upplysningar om musik- och körverksamheten kontakta gärna kantor Beata Karacsonyi, tel 0223-298 03. Se även Öppettider och personal.