Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Nödinge Besöks- och postadress: Kvarnvägen 7, 44557 Surte Telefon: +46(31)980012 E-post till Svenska kyrkan Nödinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Nödinge

Vi vill finnas till för människor i Surte, Bohus och Nödinge, strax norr om Göteborg. I vår församling får alla plats. Välkommen!

Onsdagsträffen har sommaruppehåll! I sommar är du välkommen till våra gudstjänster och till sommarmusiken, som startar den 26 juni. Onsdagsträffen startar igen i början av september.

Onsdagsträffar

Är du född 2004? Nu kan du anmäla dig till ett spännande konfirmandår. Klicka här!

Bli konfirmand!