Foto: Cecilia Sundström

Svenska kyrkan Nödinge

Vi vill finnas till för människor i Surte, Bohus och Nödinge, strax norr om Göteborg. I vår församling får alla plats. Välkommen!

VÄLKOMMEN TILL KYRKAN 27 NOVEMBER 1:A ADVENT

Låt Jubelsången ljuda

Musikgudstjänst i adventstid. 1:a advent söndag 27 november kl. 17.00 i Surte kyrka

Gemenskapsträffar onsdagar kl 13.00

Sorlet stiger när det närmar sig gemenskapsträff med intressant program, fika och trevlig gemenskap. höstterminen startar 14 september. Välkomna

Någon läser ur en bibel och följer texten med fingret.

Bibelskola

Välkommen till vår nystartade bibelskola på onsdagar 18.30 med start 14 september

Händer Samtal

Samtal och stöd

Ibland tar livet en oväntad vändning. Det kan gälla relationer, arbete, en ny fas i livet, sorg eller glädje. Kanske har du funderingar kring livet och tron. Vi finns här för dig.

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Delta i aktivitet

Vill du sjunga i kör, hitta en barngrupp för ditt barn, samtala om tro eller vara med i någon annan grupp? Vi har mötesplatser för alla åldrar, där vi utvecklas tillsammans och får möjlighet att lära känna Gud.

Hitta graven

Söker ni en grav på Surte eller Nödinge kyrkogård finns det nu möjlighet att hitta den på våra digitala gravkartor. läs mer

Hela skapelsen är som den allra underbaraste bok eller bibel, där Gud beskrivit och målat av sig själv - Martin Luther

Bli medlem

Alla medlemmar behövs och alla gör skillnad. Ta del av vad kyrkan erbjuder och bidra till vår utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Tro och liv

Dop, konfirmation, vigsel och begravning är högtider som vi gärna delar. Vi vill finnas till för människor när vardagen rullar på och i livets viktiga förändringar.

Om oss

Välkommen till Nödinge församling – vår verksamhet, våra kyrkor och kyrkogårdar. Ta del av det vi är bra på och bidra med det du kan.

Hör av dig

Vill du boka dop, vigsel eller begravning? Har du frågor om våra aktiviteter? Söker du någon särskild?