Foto: Cecilia Sundström

Svenska kyrkan Nödinge

Vi vill finnas till för människor i Surte, Bohus och Nödinge, strax norr om Göteborg. I vår församling får alla plats. Välkommen!

Guidad visning av Nödinge kyrka

För möjlighet att ta del av kyrkans fantastiska historia och utsmyckning kontakta: Tel 031-980012 E-post: nodinge.pastorat@svenskakyrkan.se

Konfirmander

Ta chansen att åka på läger, träffa nya människor, upptäcka nya saker om både dig själv och vem Gud är. Missa inte ett av de viktigaste åren i ditt liv! Läs mer.

Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.

Anmälan höstterminen 2023

Här anmäler du ditt barn till barnkörer/minior i Surte och Nödinge.

Händer Samtal

Samtal och stöd

Ibland tar livet en oväntad vändning. Det kan gälla relationer, arbete, en ny fas i livet, sorg eller glädje. Kanske har du funderingar kring livet och tron. Vi finns här för dig.

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Delta i aktivitet

Vill du sjunga i kör, hitta en barngrupp för ditt barn, samtala om tro eller vara med i någon annan grupp? Vi har mötesplatser för alla åldrar, där vi utvecklas tillsammans och får möjlighet att lära känna Gud.

Hitta graven

Söker ni en grav på Surte eller Nödinge kyrkogård finns det nu möjlighet att hitta den på våra digitala gravkartor. läs mer

Hela skapelsen är som den allra underbaraste bok eller bibel, där Gud beskrivit och målat av sig själv - Martin Luther

Medlemskap

Bli medlem

Alla medlemmar behövs och alla gör skillnad. Ta del av vad kyrkan erbjuder och bidra till vår utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Tro och liv

Dop, konfirmation, vigsel och begravning är högtider som vi gärna delar. Vi vill finnas till för människor när vardagen rullar på och i livets viktiga förändringar.

Om oss

Välkommen till Nödinge församling – vår verksamhet, våra kyrkor och kyrkogårdar. Ta del av det vi är bra på och bidra med det du kan.

Hör av dig

Vill du boka dop, vigsel eller begravning? Har du frågor om våra aktiviteter? Söker du någon särskild?