Är du en av nästa års konfirmander?

Ta chansen att åka på läger, träffa nya människor, upptäcka nya saker om både dig själv och vem Gud är. Missa inte ett av de viktigaste åren i ditt liv!

Anmäl dig här till Konfirmand 2022-2023

Konfirmation handlar om dopet och tron, att i en trygg miljö få samtala om livets stora frågor. Finns Gud? Har Jesus verkligen uppstått från de döda? Varför finns det onda? Sker det mirakler idag och är tron förnuftig?

Du behöver inte vara döpt eller troende för att vara med. Alla är välkomna och vi hoppas du har många frågor och tankar som vi kan få möta och förhoppningsvis svara på. För dig som inte är döpt men under resan vill döpa dig finns möjligheten att döpas.

Konfirmation är en unik upplevelse och kostar ingenting.

Konfirmandgrupper

SURTE
  • TISDAGSGRUPPEN. Tisdag ojämna veckor start 30/8 16-18. Konfirmation 3 juni 2022. Vi träffas varannan tisdag kl 16-18 i Surte församlingshem. Läger 17-21/5 2023.

NÖDINGE
  • FREDAGSGRUPPEN. Fredag ojämna veckor start 2/9 16-18. Konfirmation 3 juni 2022. Vi träffas varannan fredag kl 16-18 i Nödinge församlingshem.  Läger 17-21/5 2023.

Under konfirmationstiden ingår ett läger, egen bibel, foto och mycket mera.

Konfirmationsträffarna sker varannan vecka, ojämna veckor. Konfirmationsläsningen är gratis.

Hoppas vi ses!

Du är viktig! Men vem är du? Kan du vara dig själv?

Välkommen att lyssna på Daniel Bergroths ”Confirmation”.

Daniel är kantor i Nödinge församling och har inspirerats av årets konfirmander 20/21 och skrivit musikstycket - Confirmation.