Är du en av nästa års konfirmander?

Ta chansen att åka på läger, träffa nya människor, upptäcka nya saker om både dig själv och vem Gud är. Missa inte ett av de viktigaste åren i ditt liv!

Anmäl dig här till konfirmation 2020/21

Konfirmation handlar om dopet och tron, att i en trygg miljö få samtala om livets stora frågor. Finns Gud? Har Jesus verkligen uppstått från de döda? Varför finns det onda? Sker det mirakler idag och är tron förnuftig?

Du behöver inte vara döpt eller troende för att vara med. Alla är välkomna och vi hoppas du har många frågor och tankar som vi kan få möta och förhoppningsvis svara på. För dig som inte är döpt men under resan vill döpa dig så
sker det i samråd med präst.

Konfirmation är en unik upplevelse och kostar ingenting.

Du är viktig! Men vem är du? Kan du vara dig själv?

Konfirmandgrupper

SURTE
  • TISDAGSGRUPPEN. Tisdag ojämna veckor start 25/8 16-18. Konfirmation 29 maj 2021. Vi varannan tisdag kl 16-18 i Surte församlingshem (förutom vid lov). Läger 23-26/10- 2020 och 12-16/5 2021.

NÖDINGE
  • ONSDAGSGRUPPEN. Onsdag ojämna veckor start 26/8 16-18. Konfirmation 29 maj 2021. Vi träffas varannan onsdagar kl 16-18 i Nödinge församlingshem (förutom vid lov). Läger 23-26/20 och 12-16/5

Under konfirmationstiden ingår två läger, egen bibel, foto och mycket mera.

Konfirmationsträffarna sker varannan vecka, ojämna veckor. Konfirmationsläsningen är gratis.

Hoppas vi ses!

Mika Auvinen