Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Genom hela livet är Svenska kyrkan en följeslagare. Till vardag och fest, i glädje och sorg vill kyrkan vara närvarande i det som sker.

Catering

Husmor Ulrika och hennes team på Prästgårdens catering hjälper dig gärna med maten till samkvämet. All mat lagas från grunden och det finns mycket gott på menyn. De erbjuder bland annat buffé, landgångar, soppa och smörgåstårta.

Självklart kan du få kaffe, kakor och tårtor också. Har du speciella önskemål är du välkommen att höra av dig så försöker de att hjälpa till.

Du kan också välja enbart dukning och servering om du själv önskar hålla med maten.

Klicka här för att se hela menyn och priserna (pdf-fil). I priset ingår även personal som dukar fram, serverar och återställer lokalen efteråt. De håller med vita dukar, ljus och säsongens växter eller blommor på borden samt presentbord med duk, ljus och blommor.

Ta gärna kontakt med Ulrika på tel 073-340 96 02 eller e-posta till Prästgårdens catering.