Foto: Anders Tukler

Konfirmation 2021-22

Vill du vara med om något alldeles speciellt, livsviktigt, något som är på riktigt? Vill du upptäcka något nytt, utvecklas och få tänka till? Vill du lära känna nya människor och göra en kul upplevelse? - Då ska du anmäla dig till konfirmation!

Gå direkt till anmälan!

Under konfirmandtiden får du diskutera och fundera kring livets frågor – om vänskap, förlåtelse, rättvisa, tro, hopp och kärlek. Du får lära dig mer om andra personer och dig själv och tillsammans försöker vi upptäcka vem Gud är. Du får möjlighet att lära känna nya vänner och växa som person.

Det finns inga dumma frågor. Det finns inte heller alltid enkla svar. Men det finns plats för dig, oavsett vem du är eller hur du är. Här på sidan hittar du några olika konfirmandalternativ, vilken grupp du än väljer så får du ett minne för livet!

Konfirmandgrupper 2021-22

sommarläger

I början av augusti åker vi på läger. Där får vi tillsammans lära känna Gud, prata om livsfrågor och få nya kompisar.

Plats: Märsta kyrka och församlingshem.

Konfirmandträffar: En lördag kl 10-15 och en söndag (gudstjänst) i månaden, november till maj i Märsta församlingshem. Start 13-14 november.

Läger: 2-11 augusti 2022 (på lägergård i mellansverige)

Konfirmation: 13–14 augusti 2022.

onsdagsgruppen

För dig som inte vill åka på läger eller har annat för dig under sommaren. Onsdagsgruppen träffas en onsdagskväll varannan vecka och åker på ett fyra dagars läger på sportlovet vecka 9.
Känner du rädsla eller oro inför att åka på läger och sova borta, prata gärna med oss så hittar vi en lösning just för dig.

Plats: Märsta kyrka och församlingshem.

Konfirmandträffar: Träffas onsdagar varannan vecka, i Märsta församlingshem. Start onsdag 13 oktober 2021.

Läger: Sportlovet (vecka 9).

Konfirmation: 21–22 maj 2022.

Grupperna har olika träffar men gemensamt för dem är:

Basträffar – gruppen träffas regelbundet enligt gruppens presentation

Kyrkobesök – konfirmationstiden handlar bland annat om att lära känna kyrkan. Under din tid som konfirmand erbjuds du möjlighet att lära känna gudstjänsterna. Välkommen att fira gudstjänst med oss.

Läger – båda grupperna innehåller läger. Läger brukar vara konfirmandtidens höjdpunkt.

Alla träffar, utflykter och läger är kostnadsfria. Det enda som kostar är din närvaro och uppmärksamhet. Vi vill att kyrkan ska vara en plats för gemenskap och att du ska känna dig välkommen. Vi ser fram emot att träffa dig!

Anmäl dig här!

Kontakt och mer info