Foto: Anders Tukler

Konfirmation 2020-21

Vill du vara med om något alldeles speciellt, livsviktigt, något som är på riktigt? Vill du upptäcka något nytt, utvecklas och få tänka till? Vill du lära känna nya människor och göra en kul upplevelse? - Då ska du anmäla dig till konfirmation!

Under konfirmandtiden får du diskutera och fundera kring livets frågor – om vänskap, förlåtelse, rättvisa, tro, hopp och kärlek. Du får lära dig mer om andra personer och dig själv och tillsammans försöker vi upptäcka vem Gud är. Du får möjlighet att lära känna nya vänner och växa som person.

Det finns inga dumma frågor. Det finns inte heller alltid enkla svar. Men det finns plats för dig, oavsett vem du är eller hur du är. Här på sidan hittar du några olika konfirmandalternativ, vilken grupp du än väljer så får du ett minne för livet!

Intresserad av konfirmation?

Nu är anmälan för årets konfirmandgrupper stängd. Är du intresserad av konfirmation? Kontakta Sandra Blomgren, konfirmandansvarig, se kontaktuppgifter nedan:

Sandra Blomgren

Svenska kyrkan, Märsta pastorat

Allt om konfirmation

svenskakyrkan.se kan du läsa allt om konfirmation och söka efter konfaläger och grupper i hela Svenska kyrkan.