Funkiskyrkan

Till kyrkan får vi komma som vi är!

Där får vi möta varandra och Gud. Vi människor är olika – vi har olika förmågor och svårigheter. I kyrkan behövs alla. Du som vill vara i kyrkan ska få plats, bli bemött utifrån dina förutsättningar och du ska ha möjlighet att engagera dig i kyrkan. I Allhelgona vill vi att kyrkan ska vara en plats där barn, unga och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning självklart är med och får bidra. Vi jobbar vi för att skapa sammanhang där vi möts – med och utan funktionsvariation. Barn kan komma med sina familjer till Öppen Funkis. Vuxna kan vara med och hjälpa till i söndagens gudstjänst eller åka på Dag för dag-läger. Ungdomar kan konfirmeras på Åhuslägret och sedan gå på ungdomsverksamheten All Saints Club. Tillsammans är vi alla Funkiskyrkan.

Välkommen!

Teresa Callewaert