Helgeands församling Besöksadress: Nordanväg 11, 22228 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718754 E-post till Helgeands församling

Helgeands församling

Helgeands församling vill vara en öppen gemenskap som kännetecknas av kontinuitet, igenkännande och tillhörighet. Gudstjänstlivet präglas av delaktighet och i centrum står söndagens högmässa.

Aktuellt från Helgeands församling

Prenumerera via RSS

swisha din kollekt till 123 174 7187

Den 5 augusti går kollekten till Svenska kyrkans internationella arbete med inriktning mot hållbar försörjning i Etiopien.

Ditt bidrag behövs!

Du kan skicka ditt bidrag för denna söndags kollekt fram till onsdag veckan efter. Därefter går det till kommande söndags ändamål.

Har du kvar gamla sedlar? Lämna dem i vår kollekt eller på vår expedition så skickar vi dem till Radiohjälpens riksinsamling Världens Barn där Svenska kyrkan är en av aktörerna.

Vi tar även emot utländska pengar, de går till Svenska kyrkans internationella arbete.

Telefon: 046 71 87 54

E-post: helgeandsforsamling@svenskakyrkan.se

Facebook: Helgeands församling

Facebook: Svenska kyrkan i Lund

Instagram: Helgeandsforsamling

Postadress: Lunds pastorat, Helgeands församling, Box 1096, 22104 LUND

Besöksadress: Nordanväg 11, Klostergårdens centrum, 22228 LUND.

Vill du boka dop, vigsel eller begravning? Kontakta pastorsexpeditionen i Lund.

e-post: lundspastorat.exp@svenskakyrkan.se