Norra Nöbbelövs församling

Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Norra Nöbbelövs församling

"..strävar att vara en öppen kyrka, en församling i mångfald med människors lika värde i fokus."

Tis 9.30-12
Ons 14 - 16.30

Barn och familj i Norra Nöbbelövs församling

Öppet hus Tis 9.30-12 Ons 14 - 16.30 Kom och träffa nya kompisar - eller ta med dig dina gamla. Lek, pyssel fika och sångstund. Alla åldrar är välkomna.

Vi träffas i Nöbbelövsgården varannan tisdag, kl 14-16
för att fika, prata och vara med om något program.
För mer information kontakta Eva Hällje Macheridis.

Tisdagsträffen

Vi träffas i Nöbbelövsgården varannan tisdag, kl 14-16 för att fika, prata och vara med om något program. För mer information kontakta Eva Hällje Macheridis.

boka tid på expeditionen
Doplördagar:
kl. 11 - 15

Vill du döpa ditt barn

Välkommen till Dop, det sker i högmässan på söndagar samt vid dopgudstjänster på vissa lördagar. boka tid på expeditionen Doplördagar: kl. 11 - 15

Vill du vara med och sjunga?

Musik och körer i Nöbbelöv

Vill du vara med och sjunga? I N. Nöbbelövs församling finns det många olika körer för olika åldrar och upplägg.