Sankt Peters klosters församling

Sankt Peters klosters församling bär spår av det klosterliv som en gång levts i församlingen. Bönens eftertanke och stillhet tillsammans med barnens lekfulla frihet utgör stommen i vårt församlingsliv.

Sommarfest på Petersgården

Torsdag 30 maj, kl. 14-18.15.

Sommaröppet på Petersgården

Måndagar, onsdagar och fredagar under hela juni. Kl. 8.00-11.00

Klosterklang

En fredag i månaden inbjuds du in till konsert för att avsluta arbetsveckan och inleda helgen med en stunds klangfull musik under Klosterkyrkans inbjudande valv. Det är min förhoppning att du både ska kunna njuta och vidga dina musikaliska vyer. En fredag i månaden kl 17.00. Från 16.30 serveras alkoholfri cider och salta pinnar.

Musik och rörelse

Måndagar och torsdagar

Barn och familj

I vår församling finns en mångfald av verksamheter för barn i alla åldrar. Välkommen med din familj, hur den än ser ut!

Barnkörer

Välkommen att sjunga i våra barnkörer!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Utan undantag

Det spelar ingen roll hur gammal du är, varifrån du kommer eller vart du är på väg. Det spelar ingen roll vem du blir förälskad i, hur du väljer att leva ditt liv eller hur du vill definiera dig själv. HÄR ÄR DU VÄLKOMMEN!

Lui i Sydsudan

Lunds stifts vänstift

Miljödiplomering

För en hållbar kyrka

Två händer skriver på en bärbar dator.

Cyberangreppet 2023–2024

Svenska kyrkan utsattes den 23 november 2023 för ett cyberangrepp, en så kallad ransomware-attack. På denna sida hittar du information om angreppet och efterföljande konsekvenser i form av stulen data.