Sankt Peters klosters församling

Sankt Peters klosters församling bär spår av det klosterliv som en gång levts i församlingen. Bönens eftertanke och stillhet tillsammans med barnens lekfulla frihet utgör stommen i vårt församlingsliv.

Aktuellt!

Efter pressmeddelandet 16 november 2020:

Från och med den 24 november gäller nya restriktioner i hela Sverige. Några sammankomster med fler än 8 personer är inte tillåtet.

Från och med lördag 21 november har vi därför inga offentliga gudstjänster. Klockorna ringer som vanligt men vi ber dig stanna hemma. Vi sänder Klosterkyrkans gudstjänst Live på vår Facebook-kanal.

Våra verksamheter pausas tills vidare.

Behöver du prata med någon? Ring eller mejla oss!

Med anledning av de nya restriktionerna för region skåne.

Med anledning av de nya restriktionerna sedan 27 oktober har vi valt att pausa våra verksamheter igen. Böner och gudstjänster fortsätter som vanligt. Vi har även en ny besöksgräns på Petersgården till Gudstjänsterna och bönerna, 30 personer.

Från den 29 mars gäller följande

Från och med söndag den 29 mars är det förbjudet med sammankomster på mer än 50 personer i Sverige. Det påverkar gudstjänster och andra verksamheter i kyrkan. I Sankt Peters kloster församling samlas vi fortfarande till bön och gudstjänst. Dit är du välkommen. Vi kommer dock vara noga med att följa de nya reglerna. Skulle vi mot förmodan bli fler än 50 personer får du gärna be med oss från en annan plats. Bönen har inga gränser.

För löpande uppdatering om vad som händer i församlingen

På våra sociala medier, Facebook och Instagram uppdateras det löpande om våra verksamheter.

Länk till vår facebook

Länk till vår Instagram

Advent och jul är snart här!

Pastoratet sänder live!

Coronapandemin