Sankt Peters klosters församling

Sankt Peters klosters församling bär spår av det klosterliv som en gång levts i församlingen. Bönens eftertanke och stillhet tillsammans med barnens lekfulla frihet utgör stommen i vårt församlingsliv.

Från den 29 mars gäller följande

Från och med söndag den 29 mars är det förbjudet med sammankomster på mer än 50 personer i Sverige. Det påverkar gudstjänster och andra verksamheter i kyrkan. I Sankt Peters kloster församling samlas vi fortfarande till bön och gudstjänst. Dit är du välkommen. Vi kommer dock vara noga med att följa de nya reglerna. Skulle vi mot förmodan bli fler än 50 personer får du gärna be med oss från en annan plats. Bönen har inga gränser.

För löpande uppdatering om vad som händer i församlingen

På våra sociala medier, Facebook och Instagram uppdateras det löpande om våra verksamheter.

Länk till vår facebook

Länk till vår Instagram

Pastoratet sänder live hela sommaren!

Aktuellt från Sankt Peters klosters församling

Prenumerera via RSS