Sankt Peters klosters församling Besöksadress: Trollebergsvägen 43, 22731 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718760 E-post till Sankt Peters klosters församling

Sankt Peters klosters församling

Sankt Peters klosters församling bär spår av det klosterliv som en gång levts i församlingen. Bönens eftertanke och stillhet tillsammans med barnens lekfulla frihet utgör stommen i vårt församlingsliv.

Aktuellt från Sankt Peters klosters församling

Prenumerera via RSS

swisha din kollekt! 123 161 02 03

Söndag 18 november går kollekten till Svenska kyrkans internationella arbete.

Söndag 25 november går kollekten till Lui stift i Sydsudan.

Söndag 2 december går kollekten till Svenska kyrkans internationella arbete.

Ditt bidrag behövs!

Du kan swisha din kollekt fram till efterföljande onsdag, därefter går den till nästa söndags ändamål.

Swisha till: 123 161 02 03

Vet du om att du kan lämna gamla och utländska sedlar i vår kollekt. Vi skickar gamla sedlar till Radiohjälpens riksinsamling Världens Barn och de utländska pengarna går till Svenska kyrkans internationella arbete.