Sankt Peters klosters församling

Sankt Peters klosters församling bär spår av det klosterliv som en gång levts i församlingen. Bönens eftertanke och stillhet tillsammans med barnens lekfulla frihet utgör stommen i vårt församlingsliv.

Aktuellt!

om våra verksamheter med anledning av covid-19:

Från och med den 24 november gäller nya restriktioner i hela Sverige. Några sammankomster med fler än 8 personer är inte tillåtet.

Från och med lördag 21 november har vi därför inga offentliga gudstjänster. Klockorna ringer som vanligt men vi ber dig stanna hemma.

Våra verksamheter pausas tills vidare.

Middagsbön i Petersgårdens kyrka firas onsdag till fredag kl 12.30. Max 8 deltagande.

Behöver du prata med någon? Ring eller mejla oss!

Med anledning av de nya restriktionerna för region skåne.

Med anledning av de nya restriktionerna sedan 27 oktober har vi valt att pausa våra verksamheter.

För löpande uppdatering om vad som händer i församlingen

På våra sociala medier, Facebook och Instagram uppdateras det löpande om våra verksamheter.

Länk till vår facebook

Länk till vår Instagram