Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

Tack för att du är medlem i Svenska kyrkan, du behövs! Läs mer om vad du som medlem bidrar till på  www.svenskakyrkan.se/medlem

För att läsa vårt kalendarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendarium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.

Uppdatering 2021-09-27

Den 29 september går Sverige in i fas 4 i uppöppningen efter pandemin. Detta innebär att i princip alla restriktioner lyfts. Vi får nu ta in fler i våra lokaler. Dock så öppnar vi upp succesivt för att alla ska känna sig trygga hos oss och fyller inte bänkarna riktigt än. Smittorisken är inte helt över än och vi behöver respektera varandra när vi träffas. Därför ber vi dig att inte besöka oss med förkylningssymptom och/eller feber, var noga med handhygien och undvik trängsel med andra.
I ett första steg öppnar vi upp kyrkan för ca 500 besökare.

VARMT VÄLKOMNA!