Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

Tack för att du är medlem i Svenska kyrkan, du behövs! Läs mer om vad du som medlem bidrar till på  www.svenskakyrkan.se/medlem

För att läsa vårt kalendarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendarium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.

Uppdatering 2021-09-09

Från 1 juli kan vi på grund av ändrade restriktioner släppa in upp till 100 personer i Allhelgonakyrkan. Det betyder dock inte att smittorisken är över och vi behöver hjälpas åt för att läget inte ska bli sämre. Därför ber vi dig att inte besöka oss med förkylningssymptom och/eller feber, vara noga med handhygien, undvika handhälsningar och kramar, undvika trängsel och sitta på markerad plats. 
Upp till åtta personer får sitta tillsammans om ni är en grupp som redan umgås nära. Det är möjligt att tillfälligt lämna sin anvisade plats, men även då ska ska avstånd hållas mellan dig och andra.
Sen 29 augusti firar vi högmässa med nattvard på söndagar kl. 10.
Angående de nya lättare restriktionerna från 29 september så tittar vi just nu på hur de påverkar oss. Vi återkommer när vi vet mer.

VARMT VÄLKOMNA!