Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

Tack för att du är medlem i Svenska kyrkan, du behövs! Läs mer om vad du som medlem bidrar till på  www.svenskakyrkan.se/medlem

För att läsa vårt kalendarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendarium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.

Uppdatering 2020-11-24

Lunds Allhelgonakyrka ställer om med anledningen av gränsen på max 8 personer vid allmänna sammankomster. Vi livesänder Luncmusiken på ondagar kl. 12.15 och gudstjänsten på söndagar kl 10 via vår hemsida och Youtube. Så här ser de viktigaste förändringarna ut i nuläget och de gäller från torsdag 19 november.

• Alla gudstjänster på söndagar kl 10, genomförs utan närvarande församling.
    De livesänds mellan 22 november och 20 december på Youtube.
  • Kvällsmässan på torsdagar ställs in.
  • Lunchmusiken på onsdagar kl. 12.15 livesänds på YouTube utan närvarande församling.
  • Dop och vigsel kan genomföras men med max 8 deltagare.
    Begravningar kan genomföras med max 20 deltagare. Inbokade kommer att kontaktas av präst
  • Under perioden 23 november - 18 december finns det möjlighet att träffa präst eller diakon i kyrkan mån-fre kl. 11-12
  • Allhelgonakyrkan håller öppet som vanligt så långt det är möjligt, och vi har vidtagit åtgärder för att minska risken för smittspridning.