Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

Tack för att du är medlem i Svenska kyrkan, du behövs! Läs mer om vad du som medlem bidrar till på  www.svenskakyrkan.se/medlem

För att läsa vårt kalendarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendarium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.

Uppdatering 2022-01-13

Gällande de nya restriktionerna från 12 januari 2022.
Så här påverkar de nya restriktionerna oss tillsvidare.

Söndagens gudstjänst: Från den 16 januari firar vi Gudstjänst på söndagar kl. 10 (dvs ingen nattvardsgång). Max 50 besökare. Vi sitter utspridda i kyrkan, max 8 personer/sällskap och minst en meter mellan sällskapen. Vi sitter i varannan bänkrad. Vaccinationspass behövs inte.

Veckomässa: Vi firar från den 13 januari veckomässa på torsdagar kl. 17. Här använder vi särkalkar under nattvardsgången. Max 50 besökare. Vi sitter utspridda i kyrkan, max 8 personer/sällskap och minst en meter mellan sällskapen. Vi sitter i varannan bänkrad. Vaccinationspass behövs inte.

Dop/Begravning/Vigsel: Vid samtal med prästen bestämmer ni hur ni vill göra. Om ni räknar med att vara fler än 50 så finns det möjlighet att använda vaccinationspass.

Anledningen till ovan regler är att vi ska kunna uppfylla de krav som ställs på oss som arrangör/medarrangör för allmänna sammankomster.

Alla ska känna sig trygga hos oss. Smittorisken är inte över och vi behöver respektera varandra när vi träffas. Därför ber vi dig att inte besöka oss med förkylningssymptom och/eller feber, var noga med handhygien och undvik trängsel med andra.

VARMT VÄLKOMNA!