Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

Under rådande omständigheter så kan planerad verksamhet ställas in med kort varsel. Håll utkick på vår Facebook-sida där vi har senaste informationen.
Hemsidan uppdateras efterhand.

Från och med söndag den 29 mars är det förbjudet med sammankomster på mer än 50 personer i Sverige. Det påverkar gudstjänster, konserter och andra verksamheter i kyrkan. I Lunds Allhelgonakyrka är det främst vid högmässan på söndagar kl 10 som vi kommer att behöva begränsa antalet deltagande. Vi har inte möjlighet att släppa biljetter eller praktisera turordningssystem, utan vi stänger portarna när tjänstgörande vaktmästare släppt in maximalt antal personer. Vi hoppas på er förståelse för dessa åtgärder.

__________________________________________________________________

För att läsa vårt kalendarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendarium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.