Lunds Allhelgonaförsamling Besöksadress: Allhelgonagården, Bredgatan 34, 22221 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718800 E-post till Lunds Allhelgonaförsamling

Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

För att läsa vårt kaledarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendrium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.

Varmt välkomna till oss!

Hitta till oss!

Om du tänkt besöka Allhelgonakyrkan och inte är hos oss så ofta så kommer här en liten vägbeskrivning hur man hittar hit, nu när det grävs så mycket i stan. För att komma in till Allhelgonakyrkan så måste ni köra in via Östa Vallgatan/Biskopsgatan/Allhelgona kyrkogata. Mitt i de sneda parkeringarna på Allhelgona kyrkogata finns en infart upp till kyrkan. Man får lov att köra in hit trots skyltar om "Behörig trafik". Varmt välkomna till oss!

Förberedelsearbetet för spårvägen på Bredgatan, vid Allhelgonakyrkan, fortsätter. Djupa schakt är öppnade för att man ska flytta och bygga om ledningar för fjärrvärme och vatten. Ledningarna ligger under körbanan och det innebär att man måste stänga för allmän biltrafik under byggtiden.

Arbetet fortsätter utanför vår port