All Saints Club

För ungdomar efter konfirmation

VIKTIG INFORMATION!

Uppdatering om verksamheten på grund av Coronaviruset
All Saints Club kommer att ta uppehåll under resten av vårterminen 2020. Vi kommer varken att ha vanliga möten eller stormöten. Påsklägret 2020 i Åhus för de tre senaste årens konfirmander är också inställt. Anledningen är att vi vill undvika att sprida Corona-viruset.

Svenska kyrkan i Lunds krishanteringsgrupp har beslutat att ställa in all lägerverksamhet, och även all verksamhet för riskgrupper. Dit hör många ungdomar i vår grupp som har en funktionsnedsättning och är särskilt infektionskänsliga. Det är tråkigt att vi inte får träffas men det viktigt att vi är försiktiga och har omsorg om varandra.

Vi har tidigare informerat om att möten och läger i mars och april är inställda, nu har vi fattat beslut att ställa in också i maj. Sedan blir det sommar och då har vi ändå inte någon ASC.

Vi hoppas och tror att vi ska kunna dra igång All Saints Club igen onsdagen den
2 september. Vi kommer att lägga ut information om hösten här senast under augusti.

Vi längtar efter att kunna träffas igen! Till dess, ta hand om er!
Varma Åhushälsningar, Teresa

All Saints Club – klubb för ungdomar som konfirmerats på Åhuslägret.

Vi träffas en kväll i veckan i Allhelgonakyrkan och umgås, leker, pratar, fikar och mycket mer. Varje vecka träffas ungdomar som gått på lägret de tre senaste åren, alltså Åhus 2019, 2018 och 2017.

Vi träffas på onsdagar kl 18-20 i Allhelgonakyrkan i Lund.
All Saints Club börjar igen den 8 januari 2020.

Alla som konfirmerats på Åhuslägret är välkomna på stormöte följande onsdagar under våren 2020, kl 18-20:
8 januari Stormöte och terminstart
5 februari Stormöte och ljusmässa