Foto: Mattias Nilsson

För ungdomar efter konfirmation

Uppdaterat 2021-01-12

• Klubben håller fortsatt stängt
  • Vi hoppas kunna starta Vårterminen på All Saints Club den 3 mars. Håll utkik här för mer information.

All Saints Club –
klubb för ungdomar som konfirmerats på Åhuslägret.

Vi träffas en kväll i veckan i Allhelgonakyrkan och umgås, leker, pratar, fikar och mycket mer. Varje vecka träffas ungdomar som gått på lägret de tre senaste åren. Vi träffas på onsdagar kl 18-20 i Allhelgonakyrkan i Lund.

All Saints Club har haft uppehåll under våren 2020 med hänsyn till Corona.
Nu startar verksamheten igen, med första träffen den 2 september 2020.

Under hösten 2020 är All Saints Club bara öppet för ungdomar som gått på Åhuslägret 2019 och 2018.

Vi kommer på grund av smittrisken inte att ha stormöten, alltså träffar för ungdomar som gått på lägret tidigare än 2018.
Vi hoppas komma igång med stormöten till våren, men vi måste avvakta och se hur det går med Coronapandemin.

För att All Saints Club ska fungera kommer vi att följa nya rekommendationer och rutiner. Vi längtar efter att ses men det är viktigt att vi alla tar det försiktigt!

Här nedan finns information till er som går på klubben om hur vi jobbar och vad ni bör tänka på.

Så här jobbar vi:

• Ledare kommer att hålla räkningen så att vi inte blir för många, och dela upp oss om det skulle ske.
  • Vi kommer i mesta möjliga mån att vara utomhus i parken runt kyrkan, åtminstone i början av terminen, och i andra hand inne i kyrkan där det ju är gott om plats.
  • Ledare kommer att möta upp och dela ut handsprit till alla när de kommer, och om vi går in tvättar vi händerna på vägen.
  • Vi kommer att ha markerade platser för att stå eller sitta så att ungdomarna får hjälp att hålla avstånd.
  • Vi hälsar med armbågen och vi varken kramas eller håller hand.

Vi har gjort en liten informationsfilm om de nya reglerna på klubben.

Den finns lite längre ner på sidan.

Viktigt att ni tänker på:

• Era ungdomar måste stanna hemma om de är sjuka eller har minsta symptom på förkylning eller liknande. Vid tvekan och hängighet – stanna hemma!
  • Ni i familjen måste bedöma (kanske tillsammans med läkare) om er ungdom tillhör en riskgrupp eller är särskilt känslig och i så fall stanna hemma. Fundera också på om era ungdomar klarar av att följa de nya rutinerna.
  • Se till att er ungdom har fått koll på de nya rutinerna innan första träffen. En del klarar det själv, för andra är det bra att titta på film/bildstöd med någon i familjen och prata eller öva.
  • Det är viktigt att era ungdomar inte kommer för tidigt. Vi är redo att möta dem utanför kyrkan/i kyrkans entré först kl 18. Om de kommer tidigare finns vi inte till hands för att hjälpa till att hålla avstånd.
  • Håll koll här på vår hemsida så att ni märker om vi blir tvungna att ändra eller ställa in verksamheten.

Länkar med tillgänglig information om corona mer generellt, som kan vara till hjälp när ni pratar med era ungdomar om detta.

Information om corona med TAKK

Information om corona med pictogram

Information om corona med bildstöd

Information om corona lättläst