Länna-Blidö-Riala församlingar

Kontakt

Länna-Blidö-Riala församlingar Besöks- och postadress: Rosenlundsvägen 3, 76111 Bergshamra Telefon: +46(176)268050 E-post till Länna-Blidö-Riala församlingar

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Länna-Blidö-Riala församlingar

Välkommen till våra tre församlingar som ligger i skönaste Roslagen med en sagolik skärgård ut mot Svenska högarna i öster och de djupaste sagoskogarna i väster. Detta sköna land höjde sig sakta ur havet för sju tusen år sedan. Hit kom det fantastiska budskapet om att Gud älskar oss människor, här har det byggs kyrkor i både trä och i sten.

Nu har du möjlighet att uppleva allt detta goda hos oss. Vi försöker alltid att vara församlingar präglade av närhet, öppenhet och gemenskap. Känn dig därför alltid välkommen till våra olika verksamheter.

Anders Elvin, Kyrkoherde

Pastorsexpeditionen

Länna-Blidö-Riala församling

Från och med 2018 finns vi nu på Mariagården
i Norrtälje vid Norrtälje kyrka.
Pastorsexpedition - Mariagården
Besöksadress:
Kyrkogatan 4
761 30 Norrtälje

Telefontider: måndag - fredag kl. 8.00 - 16.00

E-post: ny adress kommer.

(Telefon: 0176 - 26 80 50 och
E-post: Länna-Blidö-Riala pastorat kommer att upphöra under året)