Vuxen i kyrkan

Gruppernas vanliga träffar har fått ta paus under våren 2020 för att undvika smittspridning. Vissa delar har flyttat till nätet, och vi håller kontakt på olika sätt. Prata gärna med ledaren för respektive grupp om du vill veta mer.

Lunchföredrag på Liljegården

Gäster med lokalanknytning delar med sig av kunskaper, erfarenheter & inspiration. En tisdag per månad, klockan 12.30-13.00 varje gång. Öppet för alla intresserade - välkommen!

Syföreningar

I Lagunda församling finns flera kyrkliga syföreningar som förvaltar fina traditioner. Förutom regelbundna träffar gör de studiebesök, arrangerar auktioner och ordnar kyrkkaffe vid gudstjänster på äldreboendet Liljegården.

Samtal om tro

Vi är en grupp som träffas några måndagskvällar under våren för att gemensamt läsa, tänka och prata om tro. Är du nyfiken? Välkommen.

Grupper för diakoni och mission

Vill du engagera dig för Svenska kyrkans internationella arbete, för diakoni och omsorg, eller för en rättvisare värld? Kontakta Lagunda församlings diakonigrupp eller missionsgrupp.

Körsång och musik

Mer musik åt alla! Lagunda är en sjungande församling med mycket musik på Öppen förskola, barnkör för lågstadiet och fyra vuxenkörer, Välkommen du också!