Vuxen i kyrkan

Samtal om tro och bibel, meditation, diakonigrupp, lunchföredrag, syföreningar, körsång, volontäruppdrag, internationell grupp, bibelsamtal ... också som vuxen kan du fortsätta att växa, bidra och upptäcka.

Vill du avsluta helgen och förbereda veckan som kommer med en stund av stillhet och frid? Fyra gånger i höst möts vi till meditation söndag klockan 18, i Kyrkstugan.

Meditation & stillhet

Välkommen till samtal där vi gemensamt upptäcker mer av tro och Bibeln. Vad väcker texterna i oss? Vilka frågor, vilka känslor, finns det något särskilt ord som berör?

Samtal om tro och Bibel

Vill du engagera dig för Svenska kyrkans internationella arbete, för diakoni och omsorg, eller för en rättvisare värld? Kontakta Lagunda församlings diakonigrupp eller missionsgrupp.

Grupper för diakoni och mission

och lyssna tillsammans!

Musik i kyrkan

Musik är en viktig del av församlingens liv. Lagunda är en sjungande församling, med Barnkör, Våga sjunga-kör, Voices, Lagunda manskör och Lagunda kyrkokör. Det finns också mycket musik vid gudstjänster eller konserter - låt oss sjunga, spela och lyssna tillsammans!