Gudstjänst

Välkommen att fira gudstjänst i Lagunda församling! I gudstjänsten kommer vi nära Gud och varandra. Här i Lagundas kyrkor firar vi gudstjänster på olika tider och dagar och på olika sätt.

SÖNDAG

Varje söndag firar vi tre gudstjänster, klockan 11, 15 och 18.

Det finns fyra olika modeller för söndagarna:

Söndag 1: högmässa, temagudstjänst och meditation

Söndag 2: gudstjänst (med dop), familjegudstjänst och mässa

Söndag 3: högmässa, temagudstjänst och musikkväll med andakt

Söndag 4: verkstadsgudstjänst, temagudstjänst och mässa

Alla detaljer och tider kan du hitta på Söndag i Lagunda.

MÅNDAG

Andakter i verksamhet

TISDAG

Andakter i verksamhet

ONSDAG

En onsdag/månad 13.00 BÖN mitt i veckan, på RIA Second hand & café. Höstens datum: 12 september, 10 oktober, 7 november och 5 december

TORSDAG

Varje vecka: 13.00 Veckomässa i Kyrkstugan

FREDAG

Varje vecka: 14.00 Gudstjänst inför helgen, Liljegårdens äldreboende
Alla är mycket välkomna till gudstjänsten och till efterföljande kyrkkaffe tillsammans med Liljegårdens boende och besökare

LÖRDAG

Dop och vigslar.

Cirka en gång per månad konsert med Giresta musikstiftelse, se www.giresta.se.

SÄRSKILDA HELGER OCH HÖGTIDER

Under särskilda helger och högtider firar vi gudstjänster vid andra tider än de som finns i vårt vanliga veckoprogram. Vi gör då särskild information och särskild annonsering, och berättar också i sociala medier om vad som är på gång. Är du intresserad av att få  e-post från församlingen kan du anmäla detta till Lagunda församling. Om du är med på Facebook kan du hitta oss där också: www.facebook.com/lagunda - gilla församlingen där så får du del av uppdateringar och nyheter.