Foto: Jonas Tobin/IKON

Barn och familj

Öppen förskola startar den 17 september 2021.Under hösten 2021 har vi inga fasta grupper för skolbarn. När väder och smittläge tillåter ses vi till evenemang utomhus.

Öppna förskolan startar 17 september. Därefter varje onsdag (för de minsta) och fredag (blandade åldrar) klockan 9-12. Alltid i Mariakyrkan längst ner på Ängsvägen. Ibland är det evenemang utomhus för små och stora.

Håll utkik efter mer information, exempelvis genom att följa Lagunda församling på Facebook eller Instagram (@svkylagunda) och genom att gå med i Facebookgruppen Kyrkis i Örsundsbro. Du kan också skriva till Lagunda.barn@svenskakyrkan.se

Hoppas vi kan ses framöver!

Öppen förskola för 0-6 år: fredagar

Till Öppna förskolan Kyrkis på fredagar är alla barn som är fredaglediga välkomna med vuxen.

Syntolkning: litet barn vinkar

Hej på distans!

När vi inte kunnat ses fysiskt har vi fått mötas digitalt. Här finns material som Kyrkis och barnverksamheten gjort under våren 2020.