Måndag: Kyrkis/Öppen förskola

Öppet 9-12, sångsamling cirka 10. Välkommen med barn som inte går full tid på förskola eller som inte börjat i förskola ännu.

På församlingens Öppna förskola är det oftast full fart när barn i olika storlekar pysslar och leker. Varje vecka har vi sång- och musikstund och ser också till att hinna fika tillsammans.

Under höstterminen ses vi varje måndag med start 2 september, utom under höstlov och jullov. Dessutom är alla barn och familjer välkomna till Familjesöndag en gång per månad: 8 september, 13 oktober, 10 november och 15 december.

Vi ses i Kyrkstugan i Örsundsbro, Ängvägen 8.

Mer för och med barn och familj

Här nedanför kan du ladda ned höstens folder med all verksamhet för barn och deras föräldrar.