Öppen förskola: måndag 9-12

Välkommen med barn som inte går full tid på förskola eller som inte börjat i förskola ännu. Med samling utifrån olika teman, fika, skratt och gemenskap för både små och stora.

På församlingens Öppna förskola är det oftast full fart när barn i olika storlekar pysslar och leker. Varje vecka har vi samling utifrån ett tema och ser också till att hinna sjunga och fika tillsammans.

Vårterminen ses vi varje måndag 29 januari-14 maj, utom under påsklovet. Vi håller till i Kyrkstugan i Örsundsbro.

Mer för och med barn och familj

Här nedanför kan du ladda ned vårens folder med all verksamhet för barn och deras föräldrar.

Klicka på bilden för att ladda ned foldern som pdf