Öppen förskola: måndag 9-12

Välkommen med barn som inte går full tid på förskola eller som inte börjat i förskola ännu. Med samling utifrån olika teman, fika, skratt och gemenskap för både små och stora.

På församlingens Öppna förskola är det oftast full fart när barn i olika storlekar pysslar och leker. Varje vecka har vi samling utifrån ett tema, vi har sång- och musikstund och ser också till att hinna fika tillsammans.

Höstterminen ses vi varje måndag 3 september-10 december, utom under höstlovet. Dessutom är alla barn och familjer välkomna till Familjesöndag en gång per månad: 9 september, 14 oktober, 11 november och 16 december. Den 16 december är det också julavslutning med Luciatåg.

Vi ses i Kyrkstugan i Örsundsbro, Ängvägen 8.

Mer för och med barn och familj

Här nedanför kan du ladda ned vårens folder med all verksamhet för barn och deras föräldrar.

Klicka på bilden för att ladda ned foldern som pdf