Öppen förskola: måndag 9-12

Välkommen med barn som inte går full tid på förskola eller som inte börjat i förskola ännu. Med sångstund, fika, lek, pyssel och gemenskap för både små och stora.

På församlingens Öppna förskola är det oftast full fart när barn i olika storlekar pysslar och leker. Varje vecka har vi sång- och musikstund och ser också till att hinna fika tillsammans.

Under vårterminen ses vi varje måndag med start 14 januari, utom under sportlov och påsklov. Dessutom är alla barn och familjer välkomna till Familjesöndag en gång per månad: 13 januari, 10 februari, 10 mars, 7 april och 12 maj.

Vi ses i Kyrkstugan i Örsundsbro, Ängvägen 8.

Mer för och med barn och familj

Här nedanför kan du ladda ned vårens folder med all verksamhet för barn och deras föräldrar.