Lackalänga-Stävie församling

Välkommen till din församling! Vi firar gudstjänst varje söndag och vardagens träffar präglas av gemenskap, påfyllnad och omsorg. För Guds skull, för vår skull, för världens skull. Välkommen för en stunds gemenskap!

Sommar 2024

Välkommen att vara med i gemenskapen!

Församlingsdagar

Gammal eller ung, familj eller ensam. Välkommen att följa med till EFS-gården i Åsljunga!

Raststället

Varmt välkommen till Furulunds second hand och mötesplats, Raststället. Senaste informationen finns på Rastställets Instagram samt Facebooksida. Hoppas att vi möts!

Konfirmation 2024/2025

Du som är född 2010 eller börjar klass 8 hösten 2024. Under hösten startar en ny konfirmandgrupp - välkommen att anmäla dig!

Gudstjänster

Välkommen att vara med och fira gudstjänst! Vi är en levande församling med människor i olika åldrar.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Diakoni

Lackalänga-Stävie församlings diakoni - att möta medmänniskan med kärlek, respekt och varsamhet. Här finns information om Sopplunchen, Raststället, Läxhjälp och lite till.

Dop, vigsel och begravning

Vid livets stora tillfällen finns kyrkans mångtusenåriga tradition som kan omfamna händelsen. Oavsett om det handlar om ett barns födelse, ett pars kärlek eller när en människa dör är dopet, bröllopet och begravningen ett sätt att bäras i Guds händer.

ljusbärare

Förbön

Vill du att vi ber för något? Vill du själv vara med och be?

Någon sitter och arbetar på sin laptop.

GDPR - så behandlar Lackalänga-Stävie församling dina personuppgifter.