Lackalänga-Stävie församling

Välkommen till din församling! Vi firar gudstjänst varje söndag och vardagens träffar präglas av gemenskap, påfyllnad och omsorg. För Guds skull, för vår skull, för världens skull. Restriktionerna vi levt med länge är nu borttagna, pandemin pågår och vi fortsätter att träffas på ett säkert sätt. Var rädd om dig och varandra!

Gudstjänster

Välkommen att vara med och fira gudstjänst! Vi är en levande församling med människor i olika åldrar.

Raststället

Se sommarens öppettider nedan. Varmt välkommen!

Närbild på en handplockad blombukett.

Sommarcafé

En mötesplats i sommartid för alla åldrar. Välommen!

Någon häller upp kaffe från en blommig termos till någon som håller fram sin kopp.

Sommar på Ligustern

Andakter och Titta in. Välkommen!

Församlingstidning

Här hittar du senaste numret och några till.

Konfirmation 2022/2023

Du som är född 2008 eller börjar klass 8 hösten 2022. Under hösten startar ett nytt gäng konfirmander - välkommen att anmäla dig! Vi erbjuder två grupper, se information nedan.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Diakoni

Lackalänga-Stävie församlings diakoni - att möta medmänniskan med kärlek, respekt och varsamhet. Här finns information om Sopplunchen, Raststället, Läxhjälp och lite till.

Dop, vigsel och begravning

Vid livets stora tillfällen finns kyrkans mångtusenåriga tradition som kan omfamna händelsen. Oavsett om det handlar om ett barns födelse, ett pars kärlek eller när en människa dör är dopet, bröllopet och begravningen ett sätt att bäras i Guds händer.

ljusbärare

Förbön

Vill du att vi ber för något? Vill du själv vara med och be?

Någon sitter och arbetar på sin laptop.

GDPR - så behandlar Lackalänga-Stävie församling dina personuppgifter.