Foto: Hanna Mansten

Raststället

Se vårens öppettider nedan. Varmt välkommen!

Öppttider

Tisdagar kl. 9.30 - 13.30

Onsdagar kl. 9.30 - 13.30

Torsdagar kl. 13.30 - 17.30

Foto: Hanna Mansten

Fredagar kl. 9.30 - 13.30

Lördagar jämna veckor kl. 10.00 - 13.30

Kom in och sitt ner och ta en kopp kaffe!

Vi tar tacksamt emot hela och rena kläder och saker under butikens öppettider. Tack för era gåvor!

Affären

Raststället är en second-hand butik som församlingen driver tillsammans med Equmeniakyrkans församling i Furulund. Du hittar oss på Kungsgatan 52.
Verksamheten är uppbyggd på ideellt arbete det vill säga ingen av de som arbetar där har någon lön för sitt arbete.
Allt som säljs är skänkt. Intäkterna används sedan till att betala de kostnader som vi har som hyra, el, telefon osv. Det eventuella överskottet delas sedan mellan de båda församlingarna, som i sin tur beslutar till vilket välgörande ändamål pengarna skall skänkas.

Eftersom butiken drivs av ideella ber vi om förståelse för att vi inte kan garantera ovanstående öppettider.