Konfirmation 2022/2023

Du som är född 2008 eller börjar klass 8 hösten 2022. Under hösten startar ett nytt gäng konfirmander - välkommen att anmäla dig! Vi erbjuder två grupper, se information nedan.

Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt. Därför heter våra grupper något med ”livet”.

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över sådana frågor.

Livets 10

Ett av församlingens konfirmationsalternativ 2022/2023. Välkommen med din anmälan!

Livets sommar

Detta är ett av församlingens konfirmationsalternativ 2022/2023. Välkommen med din anmälan!

Intresseanmälan till konfirmation i Lackalänga-Stävie församling (Furulund). Kryssa i första handsval. Ange eventuellt andra hands val i kommentarsfältet längst ned.

Anders Sjöstedt, Sofia Burman, Amanda Reinholdson, Ellinor Burman