Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Kumla Besöksadress: Södra Kungsvägen 63, 69238 KUMLA Postadress: BOX 6, 69221 KUMLA Telefon:+46(19)589300 E-post till Svenska kyrkan i Kumla

Hyr Ekeby prästgård

Ekeby prästgård ligger rakt över gatan bredvid kyrkan sett. Det gula tvåvåningshuset smälter väl in i miljön kring kyrkan och här dricks det kyrkkaffe och avhandlas viktiga frågor i salen på nedervåningen. Interiören följer äldre miljö och det förra seklet känns i väggarna.

Det finns ett fint kök på nedervåningen att rekommendera för ev förberedelse för minnesstund eller dopkaffe.

På övervåningen finns församlingens lokaler för barnverksamheten.

Prislista                      0-6 timmar       0-16 timmar
Stora salen                   615 kr              820 kr

Stora salen inkl.            1025 kr             1230 kr
kök och porslin

Uppställt för 40 personer, men salen rymmer 50 personer med extra bord och stolar.