Visnums kyrka/prästgård

Visnums kyrka invigdes 1733. Den är byggd i trä och klädd med spån. Av virket från den gamla medeltidskyrkan som revs 1734 byggde man klockstapeln.

Predikstolen är en gåva till kyrkan 1684. Den är tillverkad av bildhuggaren Bengt Svensson i Kristinehamn. Altaruppsatsen från 1745 visar nederst Kristus på korset, däröver den triumferande Kristus och överst strålglorian tillsammans med andra symboler.

Visnums prästgård

I prästgården finns lokaler för uthyrning. Många väljer att ha dopkaffe och minnesstunder här.
För bokning ring 0550-879 00.