Lediga jobb

Församlingsvärd 100%

Vi behöver någon som är navet i vårt församlingshem i Kristinehamn och på vårt sommarhem Pärlan!

Detta betyder att du ser och bemöter de som kommer in i våra lokaler, du arbetar tillsammans med ideella t.ex. lagar sopplunch, bakar bullar eller andra verksamheter där delaktighet kan växa fram.  Att vara navet i vårt församlingshem innebär också att ansvara för bokningar av interna och externa grupper i lokaler. Detta innebär att det är du som har helhetssyn över församlingshemmet och du utför alla förekommande arbetsuppgifter som tillhör ett kök.

Under sommarperioden finns din arbetsplats ute på vårt sommarhem Café Pärlan. I detta arbete ingår att arbetsleda sommarpersonal och ansvara för caféets verksamhet.

Tjänsten är en heltidstjänst och din arbetstid kommer att variera utifrån ett rullande schema som innebär kvälls- och helgarbete.

Vi söker efter dig som är driven och drivande, positiv, social samt diakonalt/serviceinriktad. Du behöver ha sinne för gemenskap och förmåga att leda både ideella och säsongsanställda i församlingen.

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och väl förankrad i kyrkans tro och liv.
Att du har körkort är ett krav - har du tillgång till bil är det ett plus.
Meriterande är erfarenhet/utbildning från hotell/restaurangbranschen.

Tror du att detta skulle kunna vara något för dig? Vill du veta mer så hör gärna av dig till:

Johanna Larsson, verksamhetsansvarig diakoni, telefon 0550-879 39
Facklig repr SKAF, kyrkvaktmästare Mats Hansson, telefon 0550-879 71
Facklig repr Vision, ekonom Anna Fröberg, telefon 0550-879 07

Ansökan skickar du till kristinehamn@svenskakyrkan.se eller Kristinehamns pastorat, Box 106, 68123 Kristinehamn, märk brevet med ”personal”.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 11 februari 2021.