Kinnarumma pastorat

Kontakt

Kinnarumma pastorat Besöksadress: Varbergsvägen 87, 51534 Viskafors Telefon: +46(33)207580 E-post till Kinnarumma pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kinnarumma pastorat

Kinnarumma och Seglora församling

Det händer i kyrkan

11-12 november kl.16 i Rydboholms kyrka

Musikalen Luthers ungar

11-12 november kl.16 i Rydboholms kyrka

Är du hungrig på både mat och musik?

Musikcafé i Kyrkligt Centrum 26 oktober kl. 18

Är du hungrig på både mat och musik?

Föräldraledig? Går du i skolan? Kom till kyrkan. Vi har samlingar för alla åldrar.

Barn

Ungdomscafé i Viskans kapell i Viskafors centrum på onsdagar kl.18.30.

Ungdomscafé i Viskans kapell i Viskafors centrum på onsdagar kl.18.30.

Varje onsdag är det en kort mässa på 30-35 innehållsrika minuter i Viskans kapell med start kl 18.30.

Veckomässan

i Viskans kapell i Viskafors 11.45-13.30.

Sopplunch på tisdagar

i Viskans kapell i Viskafors 11.45-13.30.

"Ah, den här texten. Den här texten, vänner. Berättelsen om den lame mannen som av sina vänner sänks ner genom ett hål i taket för att få komma till Jesus, den är kyrka för mig, och jag ska förklara hur jag menar". Läs Maria Bergius Tankar inför helgen.

Tankar inför helgen