Foto: Ewa Almqvist /Ikon

Kinnarumma och Seglora Församlingar

Välkommen till Kinnarumma pastorat

En gammal bibel ligger uppslagen på ett bord.

Bibelstudier

Vi träffas varannan tisdag med start 23/2. Biblar finns att låna vid behov. Inga förkunskaper behövs.

Messy Church

Messy Church är till för alla! 27/2 är nästa tillfälle som vi träffas på. Välkommen att läsa mera om vad det är och när vi träffas!

Kyrknytt

Här finns alla våra nummer av kyrknytt, här kan man läsa om vad som händer i vårt pastorat!

Närbild på en gravdekoration: ett liten bebis kramar en kudde.

Gravskötselavtal

Här hittar du information och priser om vårt gravskötselavtal.

Secondhand och Café i Svaneholm

Nu har vi startat upp vår Scondhand och Café i Svaneholm.

Några flickor sitter på en bänk utomhus.

Barn, Ungdom och Förälder

I vår finns det möjlighet för Vuxenbarngrupp, Kyrkis, Skogskompisar mm. Klicka här för mer information.

En svart flygel med uppfällt lock.

Här finns information om vår musikverksamhet i pastoratet.

Gravrättsinnehavare

Information från kyrkogårdsförvaltningen Kyrkogårdsförvaltningen söker nu gravrättsinnehavare till ett antal gravar där gravrättsinnehavare saknas. Klicka för mer information.

Tider på expeditionen i Kyrkligt centrum

Klicka här för mer info.

Våra kyrkor

Här finns information om våra kyrkor

En person står vid kanten av ett berg och kollar ut över landskapet med utslagna armar. Solens strålar skär igenom molnen.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån söndagens texter

"I en bibeltext som läses i kyrkorna denna söndag står det om Jakob som brottas med en okänd om natten. Vi förstår att den okände på något oförklarligt vis är Gud själv." Läs tankar inför helgen.