Other languages with Google Translate

Kontakt

Kinnarumma pastorat Besöksadress: Varbergsvägen 87, 51534 Viskafors Postadress: Varbergsvägen 87, 51534 VISKAFORS Telefon:+46(33)207580 E-post till Kinnarumma pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kinnarumma pastorat

Kinnarumma och Seglora församling

Gloria av Antonio Vivaldi
Kinnarumma kyrka söndag 24 mars kl. 17
Medv: Tonkören,
Ungdomskören,
Ulrika Lindahl Olsson sopran,
Cecilia Högeryd alt,
Jennie Ottosson violin,
Erika Sandström violin,
Magnus Gustafsson viola,
Sture Persson violoncell,
Susanna Berger oboe,
David Norén trumpet,
Nils Henriksson Basso continuo,
Cecilia Hermansson dirigent,
Sven-Erik Olsson präst.

Gloria av Antonio Vivaldi

Gloria av Antonio Vivaldi Kinnarumma kyrka söndag 24 mars kl. 17 Medv: Tonkören, Ungdomskören, Ulrika Lindahl Olsson sopran, Cecilia Högeryd alt, Jennie Ottosson violin, Erika Sandström violin, Magnus Gustafsson viola, Sture Persson violoncell, Susanna Berger oboe, David Norén trumpet, Nils Henriksson Basso continuo, Cecilia Hermansson dirigent, Sven-Erik Olsson präst.

Café i Rydboholms kyrka torsdagar kl 10-12. Välkommen att träffas, trivas, fika och samtala.

Torsdagscafé

"Vårfrufest 23 mars kl 14-16" är inte publicerad

Föräldraledig? Går du i skolan? Kom till kyrkan. Vi har samlingar för alla åldrar.

Barn

Ungdomscafé i Viskans kapell i Viskafors centrum på onsdagar kl.18.30.

Ungdomscafé i Viskans kapell i Viskafors centrum på onsdagar kl.18.30.

Varje onsdag är det en kort mässa på 30-35 innehållsrika minuter i Viskans kapell med start kl 18.30.

Veckomässan

i Viskans kapell i Viskafors 11.45-13.30.

Sopplunch på tisdagar

i Viskans kapell i Viskafors 11.45-13.30.