Kinnarumma och Seglora Församlingar

Välkommen till Kinnarumma pastorat

Gudstjänster i sommar

Från och med den 1 juni återgår vi att ha vanliga gudstjänster i våra församlingar. Vi spelar alltså inte in några andakter som hittas på Youtube. Utan nu är alla välkomna på de tider som vi har gudstjänster, ofta på söndagar kl 10 och onsdagar kl 18.30. Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det handlar om att vi inte samlas fler än 50 personer och att vi håller avstånd i kyrkan. För allas säkerhet och omtanke.

Vi följer utvecklingen och alla hoppas att coronaviruset skall klinga av och att sommaren blir en bra sommar så vi kan vara utomhus mycket och glädjas i denna sköna årstid som vi har framför oss. Men också att vi kan få njuta av många fina musikupplevelser i våra kyrkor och härliga söndagsgudstjänster framöver, både ute och inne.

Sven-Erik Olsson