Kinnarumma pastorat

Kontakt

Kinnarumma pastorat Besöksadress: Varbergsvägen 87, 51534 Viskafors Telefon: +46(33)207580 E-post till Kinnarumma pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kinnarumma pastorat

Kinnarumma och Seglora församling

Det händer i kyrkan

Våra gudstjänster utomhus!

Friluftsgudstjänster

Våra gudstjänster utomhus!

Program för sköna musikstunder i våra kyrkor & församlingshem, hela sommaren. Med start 7 juni!

Musik i sommarkväll

Tre tisdagar i sommar kl.14-16.

Sommarcafé i Viskans kapell

Tre tisdagar i sommar kl.14-16.

Föräldraledig? Går du i skolan? Kom till kyrkan. Vi har samlingar för alla åldrar.

Barn

Ungdomscafé i Viskans kapell i Viskafors centrum på onsdagar kl.18.30.

Ungdomscafé i Viskans kapell i Viskafors centrum på onsdagar kl.18.30.

Varje onsdag är det en kort mässa på 30-35 innehållsrika minuter i Viskans kapell med start kl 18.30.

Veckomässan

i Viskans kapell i Viskafors 11.45-13.30.

Sopplunch på tisdagar

i Viskans kapell i Viskafors 11.45-13.30.

Barnens sinnen är öppna, för ett barn finns ingenting omöjligt. En humla bör inte kunna flyga, likväl flyger den. Överallt i vår skapelse finns små underverk, vi måste bara öppna ögonen och se dem. Vi måste vara barnsliga som barnen. Eller galna som Johannes Döparen.

Tankar inför helgen

Från konflikt till gemenskap - reformationsminnet 2017

År 2017 kommer lutherska och katolska kristna att gemensamt minnas att det var 500 år sedan reformationen inleddes. Lutheraner och katoliker kan idag glädjas över att förståelsen, samarbetet och respekten dem emellan har fördjupats.

"Från konflikt till gemenskap" är en rapport från evangelisk-lutherska/romersk-katolska enhetskommissionen.

Läs hela rapporten (PDF, 2,2 MB)

"Vi inbjuder alla kristna att studera vår kommissions rapport med både ett öppet och kritiskt sinne, och att slå följe med oss på vägen mot en djupare gemenskap mellan alla kristna."

Karlheinz Diez
Hjälpbiskop av Fulda
(å den katolske ordförandens vägnar)

Eero Huovinen