Kyrkans Begravningsbyrå i Kinda

När någon närstående dör förändras tillvaron. Kyrkans Begravningsbyrå hjälper till med allt som rör dödsfall och begravningar. Kyrkans Begravningsbyrå är öppen för alla, även för de som inte är medlem i Svenska kyrkan

Genom församlingen har kyrkan alltid varit med i människors liv. Vi har begravt i 2000 år, skött kyrkogårdar och mött sörjande i århundraden.
Innan begravningsbyråernas tid var likvagnen församlingens gemensamma angelägenhet. Steget till en egen begravningsbyrå är därför kort och logisk.

Arbetet i Kyrkans Begravningsbyrå sköts av medarbetare som är verksamma i kyrkan. Vi möter dagligen människor i både glädje och sorg. Vi har kompetens!
Och vi tror att det är en stor tillgång, att den som möter de anhöriga i begravningssamtalet också har andra arbetsuppgifter.

När någon närstående rycks bort förändras tillvaron. Kyrkans Begravningsbyrå hjälper till med allt som rör dödsfall och begravningar. Hos oss kan du få all hjälp på samma ställe. 

En präst kan snabbt komma i kontakt med dig som anhörig om du själv vill det.

KYRKANS BEGRAVNINGSBYRÅ ÄR Öppen för alla

Vi vågar ta allas liv och död på allvar.
Kyrkans Begravningsbyrå är öppen för alla, även för den som inte är medlem i Svenska kyrkan.

När en närstående rycks bort förändras tillvaron. Inget känns längre helt självklart - vad gör man och hur gör man, rent praktiskt? Hur ledsen får/måste man vara? Finns Gud i detta? Vi ställs inför många och svåra frågor.

Kyrkans uppgift är livsfrågor. Vi tar det på allvar. Någon av våra präster kan alltid komma hem för att prata och ge andligt stöd. Genom begravningsbyrån kan vi hjälpa dig som anhörig i en livskris också i den praktiska biten.

Begravningsbyråns verksamhet omfattas av omtanke, kvalitet, kompetens och lyhördhet för dina önskemål.

Telefon: 0494-12345

Här kommer du till hemsidan för kyrkans begravningsbyrå i Kinda