Holmsunds församling Besöksadress: KYRKOGATAN 9, 91331 HOLMSUND Telefon: +46(90)706100 E-post till Holmsunds församling Webbplats

Svenska kyrkan i Holmsund och Obbola

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Här hittar du information om vallokalernas öppettider, om kandidaterna som ställer upp till val i kyrkofullmäktige och lite annat smått och gott!

Kyrkoval i Holmsund och Obbola

FELANMÄLAN Fastigheter och kyrkogård
Nu kan man anmäla fel, brister eller om något gått sönder i våra fastigheter eller på kyrkogårdarna. Fyll i formuläret så åtgärdar vi det så snabbt det går Klicka här!