Holmsunds församling Besöksadress: KYRKOGATAN 9, 91331 HOLMSUND Telefon: +46(90)706100 E-post till Holmsunds församling

Svenska kyrkan i Holmsund och Obbola

Här kan du se valresultatet så fort de blir offentliga och medan de fylls på av fler inrapporterade valdistrikt.

Valresultat

Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

Konfirmation

Vi har ett nytt konfirmationsupplägg med träffar hemma i Holmsund och en resa till Stockholm. Välkommen som konfirmand i Holmsunds församling!

FELANMÄLAN Fastigheter och kyrkogård
Nu kan man anmäla fel, brister eller om något gått sönder i våra fastigheter eller på kyrkogårdarna. Fyll i formuläret så åtgärdar vi det så snabbt det går Klicka här!