Svenska kyrkan i Holmsund och Obbola

Valborgsmässofirande

Valborgsmässofirande med majbrasa, vårtal och körsång ordnas av församlingen i både Holmsund och Obbola söndagen den 30 april kl 18.30. Välkommen att fira våren tillsammans med grannar och vänner! Läs mer i kalendern.

Sommarjobben är tillsatta

I år sökte 54 ungdomar i åldrarna 15-16 år de 21 arbeten som församlingen erbjuder ungdomar på kyrkogårdarna i Obbola och Holmsund. Alla platser är nu tillsatta och församlingen har haft kontakt med alla som erbjudits sommarjobb.

9-11 juni ordnar församlingen ett familjeläger! Kom med hela eller delar av din familj, oavsett hur den ser ut!

Familjeläger

Säsongsarbete på kyrkogård kan sökas i Obbola och  Holmsund.

Kyrkogårdsarbete

Säsongsarbete på kyrkogård kan sökas i Obbola och Holmsund.

FELANMÄLAN Fastigheter och kyrkogård
Nu kan man anmäla fel, brister eller om något gått sönder i våra fastigheter eller på kyrkogårdarna. Fyll i formuläret så åtgärdar vi det så snabbt det går Klicka här!