Anmälan till konfirmation i Hörby församling 2019/2020

Från den 29 maj kl. 8.00 kan du anmäla dig till konfirmation. Vi tar emot anmälan i datumordning.

Hörby församling erbjuder fyra olika alternativ för dig som vill konfirmeras.

Olika grupper – Ett upplägg

Oavsett vilken form du väljer så är det samma byggstenar i din konfirmationstid. Vi funderar kring Gud, tro, ditt eget liv och vad som verkligen är viktigt. Vi får gemensamma upplevelser genom musik, drama, vandringar, gudstjänster, lekar och film.

Kyrkobesök

Konfirmationstiden handlar bland annat om att bekanta sig med församlingens gudstjänstliv. Därför vill vi att du som är konfirmand har gått minst tio gånger i kyrkan, många av dem går vi tillsammans.

För dig som inte är döpt

Du behöver inte vara döpt för att vara konfirmand. Men dopet
är en förutsättning för att konfirmeras. Vi ordnar enkelt med ett dop innan konfirmationen.

Vardagsäventyret

I den här gruppen kommer vi jobba med ett projekt styrt efter gruppens önskemål.

• Startar 5 november
  • Träffas varje tisdag
  • Två lägerövernattningar
  • Stadsresa en helg i februari 2020
  • Konfirmation 2 maj

MUSIKÄVENTYRET

Gruppen träffas varannan vecka under terminerna. I den här gruppen sjunger vi mycket, spelar och lyssnar på musik.

• Startar 5 november
  • Träffas varje tisdag
  • Två lägerövernattningar
  • Stadsresa en helg i februari 2020
  • Konfirmation 2 maj

PÅSKÄVENTYRET

Intensivgrupp under påsklovsveckan. Gruppen med färre träffar och högre tempo.

• Tre stycken förträffar
  • En lägerövernattning
  • Startar 6 april
  • Konfirmation 13 april

SOMMARÄVENTYRET

Bästa sättet att konfirmera sig men ändå hinna med aktiviteter och skola. Under sommarlovets tre första veckor får du uppleva ett helt års konfirmation.

• Tre stycken förträffar
  • Startar: 15 juni
  • Läger i sex dygn
  • Konfirmation 4 juli

AKTIVITETER UNDER ÅRET FÖR ALLA

• Gudstjänst 1:a advent
  • Två gudstjänster under julhelgerna
    23/12—6/1
  • Två gudstjänster under påsken 2020

Vid frågor ring:

David Larsson 0415-175 68 eller via mail
Pastorsexp. 0415-175 50

FYLL I NEDANSTÅENDE INFORMATION (* = obligatoriskt fält)

Om konfirmanden:

Är du döpt?

Val av konfirmationsgrupp. Rangordna grupperna från 1-4, där 1 är ditt första val och 4 är ditt sista val.

Om vårdnadshavare:

Vi önskar att information skickas till båda vårdnadshavarna (vid olika adresser).

Hörby församling hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen(GDPR). Vid frågor, vänder er till verksamhetsansvarig David Larsson, 0415-175 68, eller till församlingen dataskyddsombud, Karna Nilsson, 0415-175 50.